Daha once bu hastaneyle ilgili bende yorumda bulunmustum.ikizlerimi bu hastanede kaybettigimi ogrendim.3 gun yatirdilar ama ilgi rezalet.suni sanci verdiler her alttan ilac verdiklerinde asistan doktorlar acimasizca canimi yaktilar.bebeklerimi bir saat arayla kendim dogurdum.hicbir hemsire doktor vs yoktu.bu arada bebeklerim 5 ayliklardi.kalpleri durmus ve bir hafta olmus oleli icimde.beni zehirleme ihtimali olmasina ragmen dogru duzgun mudehale edilmedi.kesilmeyi bile goze almistim.dayanamayacagim sekilde agrim ve kanamam vardi.kan kaybindan olecektim nerdeyse.ben dogum yaptiktan yarim saat sonra tesrif ettiler odaya ortalik kan gölü.birtek annem yanimdaydi.kadin bagira cagira odaya birilerini getirtti.gelenler odaya gulerek resmen dalga gecermis gibi girdiler.oylece baktilar.bir saat esimin dusmesini beklediler kurtaja almak yerine.o da dusmedi zaten.bitane erkek doktor geldi azarladi herkesi.kadini ne bekletiyosunuz nabzi dusuyor hemen ameliyathaneye alin dedi ve o anda esi patlatti.kurtaj sonrasi odaya geldigimde heryer kan icindeydi temizlememisler bile.bebeklerimi kaybettigimemi uzuleyim, canimin okadar yandiginami.😢 devlet hastanesiymis yeniymis temizmis.. kimse kimseyi kandirmasin.basiniza kotu birsey gelmeye gorsun.benide ilk hastaneye gittigimde kovidli hastalrin oldugu alanda beklettiler.doktor covit hastasinin yanindan cikip beni muane etmisti.ogun yasadigim stresin haddi hesabi yok.piskolojik olarak beni cok yiprattilar.canimi yaktiklarinda tepki verdigimde ise azarladilar.gelmeseydin ozaman buraya senin gibi kactanesi geliyo buraya dedi bitane doktor ustten ustten konusarak.uzun tirnaklariyla resmen ragmimi yardi.o refleksle ittim ve avazim cikana kadar bagirdim.bana az daha vurcakti terbiyesiz.sikayette bulundum.sorusturma baslatildi o kisiyle ilgili.ama suanda ne alemde bilmiyorum.bordaha tovbe dedigim ilk ve tek hastane sanirim. Suanda allahima cok sukur yeniden 5 aylik hamileyim.Asla ve asla bir daha boyle bir hata yapmicam.herkesede soyluyorum.hersey olup bitene kadar.asla kendinizi teslim etmeyin ordaki hicbir doktora ve hemsirelere.imkaniniz varsa ozele gidin.yoksada cam ve sakura disinda herhangi bir devlet hastanesine gidin.hayatimin tramvasini yasadim.bu hamileligimde bile sirf bana yasattiklari o piskoloji yuzunden catali gordugumde bayginlik geciriyorum.elim ayagim titriyor dogumdan korkuyorum.Belki beni abartiyor diyeceksiniz ama yemin ederimki abarttigim hicbirsey yok yasadigim seyi sizinle paylasmak istedim.bilin ki gitmeyin kendinizi riske atmayin.suan yazarken bile istemsizce agliyorum.uzerinden 10 ay gecti dusununki hala atlatabilmis degilim.butun doktorlara onyargili yaklasiyorum.😢😢 Allah herkesi Allah korkusu olan merhametli doktorlarla karsilastirsin.