lavininannesii Merhaba anneler🌸yavaş yavaş eksikleri tamamlıyorum derken banyo seti ve park yatak konusunda kararsız kaldım. Sizler nerden ne kadara aldınız memnun kaldınız mı fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🥰(uygun fiyatlı ürünler bakıyorum )
Deletedmom_33 lavininannesii Ben Elele madre alacağım hem park yatak hem anne yanı. Kendi sitesinde 1200 civarı idi sanırım
Mltm88 lavininannesii Küvet setini trendyoldan sipariş ettim ama henüz kullanmadım..Katlanabilenlerden,açığ kapaması çok pratik ve yer kaplamıyor oluşu çok güzel..Park yatakda bugün aldım.Prego marka..Hem anne yanı oluyor hem sallanıyor falan çok beğendim,gidip mağazadan görerek aldım ama henüz eve gelmedi🌹
Symazturk lavininannesii küveti şok ya da bimden aldım hatırlayamadım üzerine köpük file aldım civilden 40 ₺ . Park yatak unibaby elite aldım hepsi burada indiriminden 725 ₺ ye geldi 70*120 ebatında ve çok kaliteli eğer düşünürseniz göz atın derim 🌸
Guley_ Canım ben banyo setini ilk set olarak baktım o zaman çok pahalı ya geliyodu ebebekten tek tek sipariş verdim trendyoldan da karşılaştırdım e bebek uygundu şuan bilmiyorum ama
Miase Deletedmom_33 o siteye bende baktım acaba güvenilirmi ? Çevrem park yatak al diyor daha kullanışlı boş ver süslü püslü beşikleri dediler 😄 bende park yatak bakıyordum elelle de denk geldi bgn
Findikaltinim lavininannesii Küvet setini trendyoldan 200 TL’ye aldım katlanır tercih ettim park yatak da yoyko hepsiburadadan 1400 TL’ye aldım.
Hlyarsln lavininannesii canm şuan da banyo seti 5 li katlanabilen oyle yer kaplamayan banyo seti 145 TL trendyolda istersen bır göz gezdırebılrsn
BorasMom lavininannesii ben park yatağı kraft marka aldım yatağı ile birlikte 1200′du şuan sanırım 1400 civarı ama kampanyalar oluyor ben o şekil aldım banyo seti geçen ay sevi bebe aldım 100 tl geldi herşey içinde kova file maşrapa vs. onuda e bebek indirimlerinden aldım
Zeynepty lavininannesii Trendyol dan bakın tuffex marka çok uygun en uygunu oydu bende onu düşünüyorum
Busbusvebonibon lavininannesii banyo seti bime gelmişti ordan aldım katlanır sen küvet kova maşrapa 145e geldi takip etmek lazım diğer yerlere göre çok uygundu
Bernie Macoon nirvana park yatak aldim . Kenari inip Anne yani yatak oluyor, aparati var sallaniyor ,2 katli , alt acmasida var,pratik-kaliteli-fiyati normal..bu ozellikler kraftta pierre cardinde felan yok,ustune de pahalilar.
lentil lavininannesii valla canım bende baktm baya 5 ay kullanacağım bi banyo setine çok para vermek istemedim. Evimin yanında plastikçi vardı gittim küvet kova aldım. Bu hafta şokta maşrapa vardı onuda aldım. 55 tl ye halletmiş oldum. Park yatak yoyko 8 in 1 aldım anne yanı oluyor sallanıyor 3 4 yaşına kadar kullanabilyor. 900 e de onu aldım. Bende yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorm eksikleri. Hatta nevresim alacaksan bu hafta yine şokta 100 de 100 pamuk takım vardı yedek takımı da aldım.