Melekanne91 Tanem Duru Elizya Serra Nârin Hafsa Meva Derin Bunlar bebegimin cinsiyeti erkek olmasaydi sectiklerimdi☺
Susam2020 Benim adım da Merve bu arada 😊 Kızımın ismi de DUHA olucak Allah izin verirse.Sana fikir olsun diye isim yazayım -BADE -ALYA -MİRA -ALİN -SARE -ALĂ
Mervee2220 Bende Alya ismini çok seviyorum arkadaşlar ama eşim farklı istiyo o çok hoşlanmadı mesela ilay ı beğeniyoruz ama anlamlı güzel bişey olsun da istiyoruz ☺️ Susam2020
Mervee2220 isimsiz1i Asya da güzel ama sadakatsiz den görünce herkes ne bileyim koymak gelmiyor içimden 🤔
Mervee2220 Elo89 evet kesinlikle çok zormuş böyle düşünmemiştim hiç son aya geldim hâlâ bi isim yok 😑😑
Pelin-08 Kızım olsa linay koyucaktım erkek olucakmış muhammet han olucak ismi adlarıyla yaşasınlar kız ismi çok var insanın aklı karışıyo biz ne desek yalan olur içine sinen bişey olucaktır bianda geliyo zaten hiç ummadığın bi isim içine siniyo
Ebrar-burak Rabbim nasip ederse hayırla sağlıkla kucağıma almayı bende Erva koyucam inşaAllah😊öneri olarak da aişe hümeyra sare zehra asel hem mana olarak da güzel isimler.
Pelin-08 Mervee2220 lina isminin anlamı var yumuşak hurma ağacıymış kurandada geçiyo ama linay isminin benim için anlamı vardı pelin eşimin ismi tuncay son harflerimizden linay olucaktı sevgiliyken hayalimizdi :) hep kıza odaklanmıştık