FatmaOrhan Kızlar bana Avcılar hastanesi ,liv hastanesi , Büyükçekmece veya Beylikdüzü kolan hastanesi ,medilife hastanesi bu hastanelerde bildiğiniz önerdiğiniz gerçekten beğendiğiniz doktor hakkında bilgisi olanlar bana yazabilirler mi
Burcu59 FatmaOrhan medilife Burcu hanim Reyapta Diler hanım onerebilecegim doktorlar. Ama medilife cok dolu ve yogun. Kac haftaliksiniz bilmiyorum ama eylüle kadar randevular dolu dediler en son gisedeki kızlar.
SevcanahinBingl FatmaOrhan ben avcılar hospitale gidiyorum.Erol mutlu com sakin paniksiz bir dr memnunum tavsiye ederim.
FatmaOrhan SevcanahinBingl birde Nil hanım var peki o doktor hakkında bilginiz var mı ikisinin de adını çok duydum çünkü
SevcanahinBingl FatmaOrhan evet nil hanımda cok iyi bir dr muş.Ama ben tercih etmedim ablam ve yengemde aynı dr a gıdıyordu ama saatlerce sıra beklıyorlardı ki hala öyle ben beklemekten hıc hoslanmıyorum bu yuzden Erol hocayı tercıh ettim.
Mucizelerim FatmaOrhan avcılar hospitalist nil bilgen derim 👍 canım kızımı prensesler gibi dogurmama sebep olan hastane çok memnun kalmiştim