nazmiyeee Kızlar doktorumdan memnun kalmamaya başladım acil doktora ihtiyacım var gerçekten memnun kaldığınız her soruma cevap verecek bi doktor istiyorum tavsiyelerinizi alırım ücretlerinde yazarsanız sevinirim 🥰
Havva1995 nazmiyeee medicana da Hüsnü alptekin muayene 190 TL Cuma Da ameliyat oldum 4.200 TL her haftada muaneye gidiyorum
Ahlahanim nazmiyeee ben büyüksehir hastanesinde nihal hanıma gidiyorum. Muayene ücreti 150 lira. Hastanelerde doğum çok pahalı olduğu için burayı tercih etmiştim ama şimdilik memnunum nihal hanımdan
nazmiyeee Havva1995 her hafta muane ücreti ödüyormusunuz sezeryan ve normal doğum ücretlerinde fark varmı
Ozlemozlem1 Havva1995 çok geçmiş olsun, önden covit testi falan yapıyorlar mı acaba, memnun kaldınız mı hastane koşullarından
Elifinannesi11 nazmiyeee pek Bi fikrim yok bende bir bayandan postaya öğrenmiştim ama hatırlamıyorum zaten benim doğumuma fiyatlar yükselecekmiş
Havva1995 nazmiyeee normal doğum fiyatı bilmiyorum sezeryan oldum 35 haftalıkken 4.200 TL her hafta ödemiyorum kan veriyorum değerlerime bakıyor kan tahliline ücret ödüyorum bebeğim de küvezde
Zeytin20 nazmiyeee başaran klinik Mustafa hoca diyecektim ki bir arkadaş yazmış 😇 ilk bebeğimi de Mustafa hoca ile doğurdum. Riskli sürecim var. Şimdi yine aynı 7+4 yetim. Karamanda yaşıyorum. Her hafta gitmem gerekse bile gidiyorum 🌸
makbulekckdmr nazmiyeee Farabi Hastanesi Mehmet Bardakçı 190 TL. kac haftalıksınız hangi doktordan memnun kalmadınız peki? ☺️
Suhedaaaa1234 Başaran klinik Ahmet hocaya gidiyorum bende çok memnunum arkadaş yazmış zaten 350 TL muayene ücreti ☺️
Addile nazmiyeee genelde riskli gebeler gidiyor zaten başaran kliniğe gidenlerde çok memnun baya ilgileniyrlarmş 45 dk muayene ediyor detaylı ultrasona gerek yok diyorlar. Tabi bütce meseleside benm bütcem olsa giderdm
merve-aday nazmiyeee ben 32 haftam MeDoVa Aysel kamer gidiyorum çok memnunum asistan bile süper çok yardımcı ve Güler yüzlü muayen ücret 200 TL tavsiye ederim