Hlyarsln nzlcan123 Bnm hamilelikten öncede vardı ama Bn düştü dıye bılıyrdm ve bırgun rahatsızkannca öğrendim ki 3 bobrek taşı da düşmemiş ve gunde en 3 litre en fazla 6 litre su tuketıyrm ve İnann hamilelikte bu daha da zor bır süreç oluyr gazlı içeceklerden uzak duruyrm
HZeynep Ben düşürdüm iki hafta önce ama taş olduğunu bilmiyordum idrar yolu enfeksiyonu var diye antibiyotik kullanıyordum bi gün 5-6 saat çok ağrım oldu 3.günde taş düşürdüm
nzlcan123 HZeynep HZeynep çok geçmiş olsun ne kadar boyutu olduğunu biliyor musun benim mercimek tanesi kadar bol sıvı alıyorum
Hlyarsln HZeynep antibiyotiğin ismini öğrenebilirmym acaba benm doktorum taş oldugunj bildiği halde hamilelikte ilaç kullanmamamı doğru bulmadı o yuzden sureklı su ıcıyrm agrı olmaması ıcn 🤦♀️
zizi1985 @Hlyarsln Hlyarsln dr unuz mu onerdi bu kadar su ıcmenızı? Cok fazla su alımı bobrekleri yoruyor dıye bılıyorum cunku.Eger o soylemedıyse bır danısın derım❤️
Hlyarsln zizi1985 Evet Dr onerdi gunde en az 3 litre dedı o da bebek için kesın iç dedi ve bobrek taşıda oldugunj öğrendıgnde içebildıgın kadar iç demişti su dan zarar gelmez demişti ama 5 kıtreyı de aşma kendını aç bırakma demşti🎉🎈