Cagla-91 Kızlar 21 haftalık olcaz 00.00′da. 19haftalikken falan bebisim cok hareketliydi baya hissediyordum gün içinde. Ama son 3 4 gündür günde 1 kez falan cok hafif hissediyorum.bu haftalarda bu düzensizlik Normal mi endişeleniyorum. 😣
Elisa23 Cagla-91 daha 2 gün önce doktorum hareketlerini düzensiz demedi sadece sen bi gün hissedersin bi gün hissetmezsin o belli olmaz yani normal
Annesininbitanesi1 Cagla-91 canım bende 22 haftalığım birgün çok hareketli birgün az arada dürtüyorum oğlumu hareket etsin diye bu haftalarda az hareket hissetmek normal dedi doktorum
tgbsn_00 Cagla-91 pozisyonla alakalıdır canım iç kısma doğru hareket ediyordur 2 haftaya kadar derinden hissedersin merak etme 🤗
14meydan14 Cagla-91 doktorurma sırdugumda düzenli ne zman hissederim diye 30 haftadan sonra demişti bende bi gün çok fazla net hissediyrm bi gün hafif
Cagla-91 Annesininbitanesi1 ay iyi canım ben geçen hafta gittiğimde hareketlerini hissediyordum cok guzel o yüzden doktora sormadım hic. Son 3 4 gündür cok nadir hissetmeye başladım moralim bozuldu 😑