Sevgili anneler özellikle doğum postlarını okumayı çok sevdiğim için minik kızımla bizim hikayemizi de sizinle paylaşmak istedim. 39+6′da 3.400 gr 51 cm olan kızımı kucağıma aldım doğum olmadan 2 gün önce adet ağrısı gibi bir ağrı başlamıştı ve kan gelmeye başladı ebe tarafından muayene edilince vajinanın yumuşamaya başladığı ondan geldiği açılmanın olmadığı söylendi. Sonrasında ara ara düzensiz sancım oldu akşam 8′de düzenli aralıklarla 10 dakikada bir sancım gelmeye başladı gittikçe şiddeti artan ve asla ne yaparsan yap geçmeyen (emin olun doğum sancısını nasıl anlarım diye bir endişeniz olmasın o hiçbir şeye benzemiyor ) sabah 8′e kadar sancılarımın sıklaşmasını bekledim 5 dakikada 1 e düşünce hastaneye gittik yapılan muayenede 2 cm açılma vardı ve ebe tarafından çok az bulundu. Karar vermem gerekiyordu 12 saat ve 2 cm yani açılma olmuyordu doktorumla birlikte spinal sezaryen kararı aldık zaten sancılara dayanamıyorsam kanamam vardı ve de aşırı mide bulantısı başladı. Sezaryene alındım ve bebişimle kavuştuk. Sonuna kadar normal doğum için direttim ama bebişim stres olduğu için kakasını yapmış ve yemiş. maalesef ki küveze alındı. Ama güçlü kızım bunu da aşacak. Sorularınız varsa alayım.