333 Kızlar ilk bebeğim olacak tecrübesizim daha yeni 30 hafta olduk ama bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip hazır edeceğim hangi deterjanı kullanmalıyım hiç bilmiyorum 🤷♀️
Kbrasmskbyrktr 333 canim bende 30 haftaligim😍 dalin sıvı deterjan aldim onu kullanacağım tavsiye ederim sana da.
ikicocukluannee 333 ben ilkinde granül kullandım ama hep beyaz lekeler kaldı 2 defa durulamaya rağmen hep renkleri soldu . Bu sefer sıvı deterjan düşünüyorum
Bedihauslu Duru granül vardı onunla yıkadım ben biraz erken yıkadım 28 haftadayken yıkama işlemi bitti ütü kaldı onu da nasip olursa bu hafta 3 sefere olarak yapıyım diyorum
Aayyssuu 333 kesinlikle siveno baby 2 oğlumda da kullandığım marka diğer markaların çoğu maalesef kimyasal içeriyor granül sabun da güvenilir fakat bende nedense memnun kalmadım çünkü ne kadar durularsan durula illa kalıyo
Cucunuzgeldi Uni baby ve grean clean doğal içerik mis gibi lavanta kokusu uzun araştırmalarım sonunda almıştım cok memnun kaldım büyük boy alırsanız daha hesaplı ve kullanışlı ☺️