Matmazelmemorial Merhaba arkadaslar bebegin basi onden gittigini soyledi doktor kilosuda doguma 4 civari olacak dedi cati muaynesinde aciklik yok boyle olup normale donrn varmi yirtilmaniz dikisiniz fazla oldumu lutfen benzer durumda olanlar yazabilirmi
Feyza-nur Matmazelmemorial doğum yapmadım ama doktorumla doğumu konuştuğumda kaç kiloyu sezaryana alıyorsunuz dedim eğer çatın dar değilse 4500 dan sonra sezaryan öncesi normal doğum dedi dikiş yırtılma nasıl olur dediğimde tamamen aana bağlı doğumda demişti
caglanurr Matmazelmemorial benimde bebeğimin başı önde gidiyordu kilosuda 4 dü açıklık felan hiç bişey olmadı 41 e kadar bekledik kafası önde gittiği için kanala giremedi bendede hiç açıklık olmadı sezaryen olmuştum doktor iyiki hiç normale zorlamadık doğuramazmıştın dedi
Matmazelmemorial caglanurr benimde hala kanalda degil birde sezeryan.sonrasi normal olacagi icin tedirgin oluyorum.cok istedim cok cabaladim suan sezeryana donmek istemiyorum.cok zorlanmistim hakkimozda hayirlisi olsun hepimizin ins
caglanurr Matmazelmemorial bebek nasıl gelmek isterse öyle geliyor sağlıklı gelsin nasıl geldiğinin önemi Yok :)