Renesme Arkadaşlar 25+4 teyim. Karnım inanılmaz sık bir şekilde toplanıp 15-20 sn sonra gevşiyor. Makat bölgesine de baskı yaptığını hissediyorum. Bu yalancı kasılma mıdır? Sizce çok erken değil mi? Yaşayan varsa lütfen bilgilendirsin😔
Merve5561 Renesme günde 5-6 kere olması normal ama 10 kerenin üstündeyse ya da saatte 4 kereden fazla oluyorsa mutlaka dr söyleyin
Merve5561 Renesme o zaman mutlaka dr a gitmelisin rahimağzında açılma ve kısalmaya sebep olabilir o da erken doğuma sebep olabilir önemli bir durum yani
Fatossakin Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum 27 haftada bugün çok oldu bı anda sertleşiyor karnımın bı tarafı bı kaç sn sonra geçiyor.Bende erken olduğunu düşünüyorum
Arsima4 Bende serklajliyim gün içersinde toparlanıyor ve saniyeler sonra gevşiyor. Bide 2 günden beri hareketlerini tekmelerini asagi da hissediyorum çarşamba kontrolüm var.
Dilarass Bende 27 haftalıgım 23-24 den beri sürekli kasılıyorum günde 7-8 kez rahat oluyordur özellikle stres yaptığım günlerde cok oluyor doktor magnezyum ve progestan verdi sadece baska bisey kullanmak gerekir mi acaba cok düşündürüyo bu durum beni😔