Gktrkzbn2020 zeynepin_annesiiii 35+5 🥰 Ilk doğumum normal ve sıkıntılı oldu suan riskli gebelik yaşıyorum nasıl olacağı belli değil 😒 Happy kids yüklü 18 aylık oğlum için açmıştım 😂
Burcu4135 halaycibasi bebekte 3 hafta karın cevresi geriligi var. Kilosuda az ilerliyor. Böyle devam ederse 37 de alırım dedi doktor.
halaycibasi Burcu4135 anladım teşekkür ederm cevabınız için. Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Benimde 37 de alacak allahın izniyle o yüzden merak edip sordum kusura bakmayın.
Elifemirhan zeynepin_annesiiii Amin allah razı olsun inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Haticecakirr zeynepin_annesiiii 34+3 ten selamlar ben geçerim büyük ihtimalle 😃 tabi burda da devam edebilirim
zeynepin_annesiiii Haticecakirr en güzeli öyle bende kalırım burda gibi geliyo bebekten giremiycez zaten
Nelmali zeynepin_annesiiii ağrılar kramplar eşliğinde geri sayımdayım 😅 doğum şeklim belli olmadan doğuracağım galiba ama daha küçük biraz büyür umuduyla içerde dursun diye dua ediyorum 😂
Makbule01 Selver90 şuan 31+7 haftalik olduk bugün Perşembe günü randevum var mionsum bakalım nezaman ve ne şekilde gelecek rabbim kolaylık versin hepimize
Burcu4135 halaycibasi rica ederim amin herkesin bebegi saglıkla gelsin insallah. Sizin niye 37.hafta?
halaycibasi Burcu4135 benim plasentanın erken ayrılma riski var dendi o yüzden doktorum 37 yi görelim daha da riske atmayalım dedi. Sağlıkla gelsinler inşallah 🤲