annesininpirensesi 3cocukmucizem benımde 3 gebelik ilkım 3 ıkıncı 15 aylık bundada 36 +3haftalıgım sızın kılerin yasları kac
3cocukmucizem annesininpirensesi Allah korusun. İlkim 2 yaş 9 aylık oğlumda 1 yaş 3 aylık karnımdakı bebemde 35+1 günlük😂 aynıyız bakdımımda yaşımda 22
3cocukmucizem zeynepin_annesiiii dönücek merak etme bende birinci hamileliyimde çook korkuyordum amma inanınki çocuk oldu 2 aya ven eski halime döndüm evlenmemişden önce 55 kiloydum rvlendim hamile kaldım 2 kere ikinci çocuğumu doğurdum oğlum 7 aylıkken 3 cüye hamile kaldım yani 7 aya 59 kiloya inmişdim 80 kiloyla yani kiloya göre canınızı sıkmayn
zeynepin_annesiiii 3cocukmucizem o zaman boşuna canımı sıkıyorum . Bi an önce gitsin kilolar da bebiş doğunca 😂 aynaya bakmaya korkuyorum artık 😂
Burcu4135 halaycibasi bebekte 3 hafta karın cevresi geriligi var. Kilosuda az ilerliyor. Böyle devam ederse 37 de alırım dedi doktor.
zeynepin_annesiiii 3cocukmucizem işte benim sancım gelmez diye düşünüyorum 😂 nedense kendiliğinden . Ablamlarin günü geçti hep 2 hafta ağrı sancı su hiç bişey gelmedi . En son sezeryana alındılar öyle olucak benim de diye sartladim kendimi birazda 😂
zeynepin_annesiiii 3cocukmucizem bide gurbetteyim annemler kayinvslideler memlekette hep . Gelemiyolar da çalışıyorlar . Bir eşimin izni var işte 25 gün . Sezeryan olsun zamanı belli olsun en azından annem gelir diye sezeryan istiyorum 🤭 bi anda sancım tutarsa naparim bilmiyorum
zeynepin_annesiiii Burcu4135 aynen bebiş doğunca vaktimiz olmuycak zaten . Ben bebekle alakalı şeyleri sormak için kidse geçerim heralde 🌸
Burcu4135 zeynepin_annesiiii bebekle ilgili soruları da burda sor bence orda cok sacma insanlar var emin ol burda daha iyi cevaplar alırsın 😁
Dilek060 zeynepin_annesiiii 36+5 haftaligim kizlar ama bebegim makat gelişli ters geliyor agrilarim var sezaryan diyolar ama belki döner kanala girer diye bekliyoruz sezaryan istiyorum aslind normalden korkuyorum çünkü hayırlısı
3cocukmucizem zeynepin_annesiiii Allahın elinde kismetinde hangisiyse oda olur ağrı tutsrsada gidib doğurursun 😂😂 çok sade 😂
zeynepin_annesiiii Selver90 ya şeyi özlerim heralde iş yapmak istemeyince hamileliği bahane ediyorum bide canım bişey çekince 🤭 bunları özlerim birde minik tekmelerini tabikii . Ama bulantıları mide yanmasını odrmlerj şişkinliği özliycemi sanmıyorum 🤦🏻♀️
zeynepin_annesiiii 3cocukmucizem bende öyle diyorum artık bir şekilde başımın çaresine bakicam 🤷♀️ kimseden kimseye fayda yok maalesef
3cocukmucizem zeynepin_annesiiii Merak etme canım gidicekk karnın felan doğumda zaten küçülücek şişkinlikde oluyor oda 3 gün içerisinde gidicek kalanlarıda kendi hızıyla gidecek