Nimetttt Hanımlar tup bebekle hamile kaldım ilk kontrolum salı günü ınsallah kese görünür hamilelik belirtsi pek yok mide bulantısı felan Normal mi acaba bazen bebege birsey oldu zannedip evham yapıyorum ya benim gibi olan varmi🙄🤗❤
deletedmom162 Nimetttt Hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🥰 mide bulantısı olacak diye birsey yok korkma benim şuan 31+4 günlük bir kere bile mide bulantım vs hiç birseyim olmadı çok şükür çok rahat geçti inşallah sizinde böyle rahat ve güzel bir hamileliğiniz olur 🙏
Hamisse Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh ❤ evham yapmayn keyfini çıkarnn herkesin gebeliği farklı
Sedadefne01 Merhabalar bende 6 haftanın içindeyim doktorum 3-4 güne bir kontrole çağırıyor kese var bebek henüz görünmüyor. Yani 5 haftanın içindeyken görülmedi inşallah bu gittiğimde görünür. Bende çok korkuyorum.
Nimetttt Sedadefne01 ınslalh gorunur canım 💕ben ilk defa salı gidicem benimde öyle korkularım var ya 🙄
EgeAlya Nimetttt çok erken bulantı başlangıcı genelde 6.haftada oluyor ben de senin gibi evhamlıyım heppp🥴