[silindi] Kızlar şöyle uygun fiyatlı kaliteli güvenilir bebek kıyafet siteleri önerirmisiniz? Sizinde memnun kaldığınız, alışveriş yaptığınız siteler hangileri?🤔
Sblatc [silindi] ebebek te genelde uygun ben de yeni sipariş verdim henüz gelmedi o yüzden kalitesini bilmiyorum
Maysa39 [silindi] lcw kesinlikle tüm boyaları organik boya bebeklerin cildine hiç zararı yok ve çok fazla test yaptıklarını duydum. Tasarımlarını da ben çok beğeniyorum üstelik fiyatlar da uygun. Ama en en önemlisi sağlık.
Limonveannesii [silindi] e bebek bana da uygun gelmiyordu ama indirim zamanı çok güzel şeyler buldum 5 li Hastane çıkışı setler 28 tl idi tulum zıbın ve şapkadan oluşan setler ise 24 tl idi tek tulum aldım 19.90 tl idi mağazadan alırsan ise 100 tl ve üzeri alışverişe 10 lu ağız mendili 5 tl ye düşüyordu ben beğendim bu gidişimde
Guley_ Instagramda bebecimo diye bi sayfadan aldım fiyatları uygundu açıkçası sonralarda yine alırım diye düşünüyorum
Selver90 [silindi] Canım Waikiki uygun diye bilirdim e bebek hep daha pahalıymış gibi bı imajı vardı benim gözümde birde baktım Waikiki den çok ucuzmuş şaşırdım kaldım.
Selver90 [silindi] gezdir canım tavsiye ederim istersen Waikikinin uygulamasınida indir bir oranın fiyatlarına da bak ben resmen ilk oğlumda kazık yemişim Haberim yok hep bir ucuz imajı verildi ama artık alakası kalmamış
[silindi] Selver90 Doğrudur canım hiç bakmadım ikisinede. E bebek e bakıyım ben en iyisi😊. Teşekkür ederim🙏🏻😇.