Aysel123 Arkadaşlar merhaba gynoferon ve decavit kullanılıyorum 4 gündür gece uyumadan önce içiyorum ve gündüz midem yanıyor gece mide bulantıma uyanıyorum birde dışkı simsiyah çok sinirleniyorum bu duruma benim gibi olan varmı 😱
Ozgekin Aysel123 bn de ilaçtan sonra tüm gün boyunca mide bulantisindn mahvoluyorum 😏😏 haftaya dr. Gtcen sorcam yaşam kalitem sıfıra düştü hasta gbi hissedyrm kendimi ilacı aldığım zaman🙄🙄
Fatma62 Aysel123 normal canim ilacin yan etkisi koyu diski gyneferonu ben aylardir kullaniyorum bende de durum ayni doktorda gayet normal dedi ben gunde 2 defa aliyorum bir de 😁
Mervezngn Aysel123 mide yanması değilde o koyu dışkı beni sinir etti kaç ay kullandım ilacım bitti dahada almadım doktor yine vericek Emin’im ama kullanmak istemiyorum
EdaKnayenkartal Aysel123 mide yanması yapıyorsa doktoruna söyle canım ilacını değiştirir banada ferro dokunmuştu suan ferrum fort kullanıyorum hiç dokunmuyor hatta suan 2 ye cıkardık ilacı sabah akşam içiyorum dışkı rengi nomal cnm bu ilaçlar hep böyle yapıyor
Aysel123 yukselaqr ben gece uyumadan önce içiyorum gece mide bulantısına kalkıyorum gündüz midem yanıyor
Bilgenur Aysel123 decavit bulantı yapıyor dışkının öyle olmadı normal bence çünkü benimki de öyle rahatsız okduysan doktoruna sor burda kimse doktor değil yanlış bilgi alma canım
Necla06 Aysel123 eğer ülser gastrit reflü gibi mide probleminiz yoksa mideniz yanıyor ve geitanizda hem koyu renk hem koku varsa mide kanamasına işaret olabilir. Bende sadece koyu renk reita var eğer koku yaparsa beklemeden doktora git dedi kendi doktorum.
SinemAyaz Gynoferon kullanıyorum bende 3 haftadır gece kullandığım da beni kötü yaptı gün içinde içiyorum artık dışkı benimde siyah
Esracim Aysel123 bana da aynısı oldu ama ben sabah aç karnına içiyorum. İshal etti beni kutu bitene kadar. Doktora sordum vücudun alışmaya çalışıyor dedi. Şimdi ilacı değiştim bı sıkıntı yok. Bana dokunan gymno Ferro sanol. Yeni kullandığım gymno ferro