Zeynep2805 Merhaba. Ben enox iğne ve ecopirin kullanıyorum. Doktoruma sormayı unuttum acaba aynı anda mı ikisini de kullanacağım yoksa biri sabah biri akşam gibi mi? Kullanan varsa bilgilendirebilir mi
Denizyildizii Zeynep2805 iğneyi hergün ayni saatte yapın. Ecoprini istediginiz zaman alabilirsiniz gün içinde
2melekannesi_ Zeynep2805 hergün aynı saatte iğneyi yapın mümkünse akşam yapın evde olursunuz rahat olur yapması.hapı da sabah alabilirsiniz
Anesanne Zeynep2805 aynı anda almanız gerekmiyor ama bir rutin oluşturun her gün aynı saatte alın. Ben gece iğneyi yapıyorum sabah kahvaltıdan sonra ecopirin ve diğer vitaminleri içiyorum
belguzar_123 Zeynep2805 aynılarını kullanıyorum bende şuan 15 haftalığız ilk zamanlar sabah eşim kahvaltıdan sonra iğneyi yapıyordu ecopirinide iciyordum aynı anda ama doktora sormayı unuttum eczaneye sordum arasında saat bıraksan daha iyi olur dedi bende sabah iğne oluyorum akşam ecopirin içiyorum
Zeynep2805 belguzar_123 benim de aynı şekilde oldu ikisini aynı anda kullanıyordum ama eczane birini sabah birini akşam yapsan daha iyi olur dedi bende tekrar doktora soramadım şuan sabah işe gitmeden önce iğneyi yapıyorum akşam işten gelince ecopirini içiyorum