Sibel87 Slm bayanlar,31 haftalık hamileyim bu hafta ile birlikte ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum sanki nefes alamıyormuşum gibi yatınca da,kısacası hiç bir yere sığamıyorum.Belime bi sancı vuruyor çok ayakta kalınca da😬Sizde de durumlar böyle mi
Dilekcnkn Sibel87 Bende tam 31 haftalığım aynı şekilde vallahi bunaldım sinir stres oluyorum yastık kaç tane kullanıyorum yoK kaburgalarım batıyor , üzerime öküz oturmuş gibi karnımı parçalayasımgeliyor vallahi bu mesajı yazarken bile tıkandım hiç sevmedim bu ayları boğazımda birşey var gibi off off 🤦♀️🤦♀️
tcasl Sibel87 şuan 33+4 deyim 30 dan beri öyleyim sürekli yatıyorum oturamiyorum bile gayet normal bence
minikprensimmm123 Sibel87 Yarın 32 haftalık olacam bende de aynı şeyler var canım sancılar felan da başladı
Sibel87 Dilekcnkn benim 2.hamileliğim bu ama erken başladı gibi,son haftalarım da böyleoluyordum kalçama ağrı vuruyordu..bu sefer çok daha farklı hiç böyle olmamıştım bende şuan yastık koydum ama 5 dakika durabildiğim.sağlıkla bi alsak kucağımıza 🙏
Dilekcnkn Sibel87 Amin inşallah canım Benimde üçüncü gebeliğim aynı şekilde diğerlerinde tam son ayda böyleydim yatamıyordum başı hep engel oluyordu falan ama 29 haftaya girdim başladı uykusuzluklar hep bir yere toplanıyor benimkisi sanki başı rahimde gibi sende de öyle oluyor mu ?
LivaveLeyla Sibel87 benimde 2.hamileliğim sanki daha zor geçiyor vajina ağrısı bel ağrım başladı bu hafta 32 haftalığım valla psikolojim bozuldu bu hamileliğimde birde sıcaklar bir yandan şükür rabbime az kaldı
Sibel87 Dilekcnkn aynen öyle de oluyor arada neyse bu zamana kadar iyi geldim diye avutuyorum artık kendimi,gece uykularım çok önceden gitti zaten 😂
[silindi] Kizlar bende 31 haftalık hamileyim 1538 kilo boyu 40 cm gerilim var dedi sizin nasıl çok mu düşük
Sibel87 Sibel87 [silindi] ben de doktordan geldiğimden beri hiç kilo almamışım bende diyorum acaba bebekte kilo almamışmıdır
Sibel87 minikprensimmm123 ya Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin artık hemen geçsin istiyorum şu günler 😌
Sibel87 LivaveLeyla aynen benim de öyle az kaldı diye avutuyorum kendimi çok şükür🙏Sağlıkla alalım inşallah kucağımıza yavrularımızı 🙏