Yamacin-Annesi YuvarlanamayanPandaa ayyy çok güzel benimkine benziyor çok beğendim çok güzel günlerde kullan kuzum hayırlı olsun 😍😍 ama dikkatli kullan taşları düşebiliyor
Akrepbebek Yamacin-Annesi ben yeğenime asla yapmam . Diyorum ya seni atarim ama yegenimi asla atmam😂❤
YuvarlanamayanPandaa Yamacin-Annesi saol çiçeğim ben beklemiyordum çünkü pek ilgim alakam yok bir kez ilk çıktıgında istemiştim sonra ben alyansımı kaybettım bana yollamış bunu 🥰🥰
Yamacin-Annesi YuvarlanamayanPandaa dikkatli takda taşları düşürme 😍 çok beğendim ya ben alyansimi kaybetsem ne yapar benim adam vallahi çok kizar😂
Akrepbebek YuvarlanamayanPandaa hqhah😂😂😂 bir gün bir inandırıcı bir açıklama bulursam yapacağım sana o aciklamayi😂😂
YuvarlanamayanPandaa Yamacin-Annesi zaten çok kızdı ama ama zaten gümüştü altını zorda kaldıgımızda satmıştık yerine koyacaktık onun yerıne bunu aldı kız takamıyroum bişi olacak diye
Yamacin-Annesi YuvarlanamayanPandaa hahaha anca biryere giderken işte bişey olmaz kuzum bebeklerin sağlıklı olsunda yeter altin gelip gecici🥰
iki_tospik_annesii @Yamacin-Annesi @Akrepbebek @YuvarlanamayanPandaa Fasulyeyede yer var mı aranızda 😂😂😂