Asdfjsjdkks Hanımlar bebeğime dr 12 haftada erkek gibi demişti. 14 haftalıkken kız dedi %90 ama ben şüpheliyim yine kesin emin olmak için yarın başka bir dr gideceğim 16 haftalık olduk. Sizce yarın kesin net öğrenir miyim?
Nazlican1994 Asdfjsjdkks cinsiyet durumu çok karışık, 34. haftada değişen bile oldu. Allah gönlünüze göre versin, hayırlısı olsun inşallah ♥️
Serra12 Asdfjsjdkks banada 12de erkeğe benziyor dedi sonra hep kız dedi hatta kesin dedi özele mi gidiyosun?
Yagmurbaran Asdfjsjdkks bende 12 haftalik gitim ozele kiz dediler 17 haftada gene gitim doktorumu değiştim.oda.kiz.dedibence bilirler hastane tam ne t demez
Miiiya Ay aynı durumu yaşıyorum ben de 14 haftalık ta erkek dedi 15 hafta tahlilleri götürdüm kıza benziyor dedi 18 de net derim dedi
Miiiya Yan dün 18 ci haftayı bekle dedi bide 14 haftalıkta kesin erkek dedi göster di gerçekten vardı
Miiiya Miiiya 14 haftada Ultrasonu karnına koydu gibi gözünaydın erkek dedi çünkü iki kızım olduğunu biliyordu doktor çok sevindim yalan yok 15 te şok kıza benziyor 18 ci artık ama gerçekten banda göster di vardı baya çıkıntı
Serra12 Miiiya ya en son gittiğinde çıkıntı yokmuydu 14. Hafta erkek dediyse ve gösterdiyse inşallah değişmez
Serra12 Miiiya inşallah 2kızdan sonra oğluşun olur benim bi kızım var bu hamileliğimde doktor erkeğe benziyor diyince kendimi kaptırmıstım bi kız bi erkek diye sonra kesin kız dedi.kızııma kız kardeş olucak sevindim .ama şok yaşamıstım kendimi alıştırdıgım için
Miiiya Serra12 inşallah ya çünkü eşime dedim oda ailesine demiş 🤔kıza benziyor demedim daha netleşmesini bekliyorum
poyrazinannesi3547 Asdfjsjdkks bende 12+5 haftalık ken yüzde 90 erkek dedi op.dr ben 16 haftalık olunca başka özelede sorup emin oldum normalde erkeklerde değişme ihtimalleri daha az ama yinede görünün başka yere yada detaylı ultrasonu bekleyin istersenz Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah
BurcuArslan Asdfjsjdkks ben 9 haftalikk3n koz olduğunu öğrendim tabi evde 2 de oglum var çok sevindik 5 ayl8k oldum doktor erkek dedi🤣neyse artık 3. Oglumu bekliyoruz 29+2
Surimsine Ci haftamda tahminin olarak erkek dedi 17.ci haftamda yine erkek dedi 18.ci haftamda kontrole gittiğim de kız dedi biz şok olunca tekrar inceledi kordon yanılttı kız değil erkek dedi ama hala emin değilim detaylıyı bekleyeceğiz