SunaTashan Kızlar günüm geçti 2 gündür sürekli nişan gibi ama açık kahve akıntım var çok nadir sancılarım var ama gidiyor kalıcı değil herşeyi yapıyorum ama yok yok 2 gün önce doktora gittiğimde 2 cm açılma vardı sizce ne yapmalıyım artık yorulduk Doğum başlasın istiyorum ve zamanı geçtikçe korkuyorum 😞
Sevgiarslan SunaTashan Al benden de o kadar canım 40+2 deyim bende. Bekliyoruz ama her hangi birşey yok. Açılmama bakmadılar hiç. Yarın kontrole gidicem bakalim ne diyecek doktor. Eger suni sanci verelim derse doktor kabul edicem
Kubra3458 SunaTashan 40+3te normal doğum yaptım ve o güne kadar hiç açılmam da yoktu.İnsan fazla stres oluyor ama emin olun onun kendi vakti var.
SunaTashan Alpereninannesi Sevgiarslan Kızlar devlete gidiyorum istersem suni sancı verirlermi bide suni sancıyla 2 cm açılma Ne kadar sürede 10 olur acaba yada 8 falan işte doğumu başlatacak kadar bide çatı muayenesinden ciğerim soldu 😂😂
Alpereninannesi SunaTashan bende devlete gidiyorum istedim ama yatis yapmadi bebegin durumu iyi oldugu icin en son 41+1e kdr bekleyebilirsin ddi.suni sanciyla 2 3 saate dogum yapanlar var
Alpereninannesi SunaTashan bide senin acilman varmis benim gecen hafta bakildi ilk kez acilma fln yoktu daha
Sevgiarslan SunaTashan hic bilmiyorum canım yarin sorucam ışte. Inşallah yapar da sürekli endişe içinde olmayiz
ozlemnehir Bende 40+2 yim ne bir açılma ne de bir sancıı😔 hiç bir belirtim yok malesef nişanım da gelmedi suyum da gelmedi öylece bekliyorumm🤦🏻♀️ Bari 2-3 cm açıklığım olsaydı da suni verilecekse bile daha rahat olurdu ama o da yok. Cumaya kadar beklicez bakalım gelmezse suniyle başlatıcaklar doğumu. Bir an evvel kavuşalım meleklerimize inşallahh🙏🏻💙
Kubra3458 ozlemnehir Endişe etme canım ben de aynı durumdaydım sancılarım birden geldi açılmam birdem oldu ve suyum da nişanım da gelmemişti sancıları çekerken ebe patlattı suyumu ve suni hiç almama gerek kalmadan doğum yaptım
ozlemnehir Kubra3458 aay canım sana çok özendim zaten maaşallahh🙏🏻 Umarım benimde öyle olur dua ediyorum her dakika💙🙏🏻
Kubra3458 Dmtalprr Benim doğumum kolay olmadı malesef,yani agrılarım çoktu.Millet 2cmle hatta4cm le günler geçiriyor ben o cmlere gelene kadar baya sancı çektim.Ama bu bedenle alakalı bir durum.İlk doğumumdu