Arifeulper Canlar bu haftalarda nasılsınız? Benim Akıntım cok fazla gelmeye başladı Bu şekilde olan varmı? Yatak ve araba puset almadık daha hazırlık aşamasında eksiklerimiz cok 🤦♀️ Sizler ne durumdaasınız🙏
Merveee34 Arifeulper 29 haftalığız . Beşik araba vs hepsi mevcut diğer çocuklardan 🤣 sadece hastane çıkışımız kaldı onu bekliyorum gelsin yıkayıp ütüleyip yerleştirileceğim.
Canerkan1 Arifeulper 31+2 yiz akıntım benimde çoğaldı baya günlük pedlerle idare ediyorum herşey zorlaştı diyebilirim miğde yanması zaten 724 var kasık bel ayak böyle bunada şükür
Haticeylm Arifeulper 31 inci haftaya girdim 1 haftadır aşırı belim agriyo benimde sadece beşik kaldı bazen sertleşiyor bebek sonra düzeliyor
Aslanannesi1 Arifeulper 30 haftalığız herşeyimiz tamam sadece bakım ürünlerimiz kaldı oda halımız ufak tefek şeyler
Efuli61 30.haftamdayım..bacak ağrılarım çok fazla akşam ne yesem aşırı rahatsız ediyor beni ya yerimden kalkamıyorum az yememe rağmen🤦♀️Bi tek beşiği almadım son zamanda alıcam direkt yatak odama kurmak için..
FatmaNur_ Efuli61 canım bnmde çok bacak ağrım vardı düzenli olarak günde bir muz ve sade maden suyu iç gerçekten geçiyor şuan hiç yok nerdyse
Jule Bende 30 haftalık 2 gundur kasik agrisi cekiyorum belimden bacaklarima vuran bi agri var mide bulantisi ishal de eslik ediyor tabi
Mehtap23 28+2 yim ama akıntım benimde çok birgün kokulu birgün kokusuz anlamadım. Hatta bazen altımamı kaçırdığımdan şüpheleniyorum 🤭bir de iki gündür karnımda ağrı çok fazla var ya arada oluyor ama fena bastırıyor. 🤔
Arifeulper Aslanannesi1 yatak ve araba tercihiniz ne oldu peki, Bebeklerimize sağlıkla kavuşalım inş, 🙏
Gizemdmr Merhaba bende 29 haftalık hamileyim, akıntım gebeliğin başından beri var ama bugün karnımda batma varmış gibi hissediyorum, aranızda yaşayan var mı acaba?
Kbrasmskbyrktr Arifeulper cok şükür eksik kalmadi bitti hersey. Akintim da başladı birde tuvaleti bekliyorum resmen her dakika çişim geliyor 😁
ozgei 28+3′üm, göbek deliğim çok acıyor 😞ara ara karnımın bazı yerlerinde acıma oluyor bebeğin hareket ettiği yerlerde, öyle olunca çok korkuyorum 😞 bir de uykularım gitti sürekli tuvalete gitmekten ve sağa sola dönmekten düzgün uyuyamıyorum
Kbrasmskbyrktr Aysel0707 ahaha sabaha kadar tuvaleti bekliyoruz ne ka hoş 😁😁 dun disari çıkmadan 2 defa girdim 15 dk yürüdüm çarşıya vardık yeniden çişim geldi dayanamadım tuvaleti var orada temiz oraya girdim bidaha 😁
Ferah16 29+4 günlük hamileyim. Ay ben alışveriş konusunda bayağı geciktim galiba. Sadece park yatağını aldım daha. Hastane çıkışı için gerekli şeyleri listeleyeyim bu haftaiçi diyordum. İlk gebeliğim açıkçası ne gerekli ne gereksiz tam da bilmiyorum. Bir an önce hazırladam iyi olacak😅🙈benm de sürekli çişim geliyor. Resmen gezeceğimiz yerleri lavaboya göre seçiyorum. Akıntılarım hep vardı şimdi şeffaf mukusumsu yapıda akıntılarım arttı sanki. Vajinama çok az batma hissi yaşıyorum gün içerisinde. Bir de bebeğim şu an ters duruyormuş. İnşallah doğuma kadar döner
Arifeulper Ferah16 geçmiş olsun canım sağlıkla kavuşalım inş bebeklere Benimde ilk gebelik Bende ne alıcam napcam bilmiyorum hiç 🤦♀️ Bi kaç şey aldım Erken doğum riski ile hastane çantamızı hazırladım ama eksik cok yani. Sağlıkla olsunda inş