Merveksgn Merhaba öncelikle , iki haftalık bebeğim var ve sürekli emmek istiyor geceleri sabaha kadar emio doymasına rağmen beni yalancı emzik gibi kullanmaya basladı😃 emzikte almıo benim için cok zor olmaya basladı geceleri devamlı emzirmek cok zor çünkü memeden çektiğim an ağlıo napmsm gerek öneriniz var mı 🤦♀️
Minigininannesi Merveksgn başka emzik markası deneyin belki damagina uyumlu değildir benimde 11 günlük bir kızım var bebedor emzigi ağzına dokundurmuyo nuk almıştım onu tutuyor
94duygu Merveksgn benim bebişimde öyleydi doktora getirdik doymuyomuş bebeğim canım kilo almamıştı mama ver dedi doktor geceleri veriyorum uyuyor kuzum karnı doyunca bi doktorunla görüş istersen canım
tgcaty Merveksgn Allah yardımcın olsun kızım emzik almadı gece sabaha kdr meme de uyurdu 13 ay uyku nedir bilmedim bakkal emzigi bulursan dene onu tutuyorlar genel de ben geç denedim 1 hafta tuttu bıraktı
Cerenora 3 aya kadar böyle. Demek ki bebeğin temas seviyor😊 3 ayda çevreyi keşfetmeye başlayacak ve emmesi azalacak birazcık sabır ve Emzik denemeye devam😊