Emineanltrk 6 haftalık hamileyim şiddetli mide bulantım mide yanmam var uyuyamıyorum artık ne gündüz ne gece iyi gelen bir ilaç yok mu 🤦🏻♀️ Bunun bir çözümü olmalı her şeyi demedim fayda etmiyor 😢
BlntMerveBayhan Emineanltrk valla bana da bulantı ilacı vermişti doktor dramamine diye bana hiçbir faydası olmadı bünyeyle alakalı canım 😌😌
Firdess Emineanltrk gyneosea diye bi ilaç verdi doktorum bana kimyasal değil vitamin takviyesi gibi düşün içinde zencefil olduğu için bulantıya iyi geliyo bana iyi gelmişti doktoruna danış istersen canım ✋🏽
Nursen Emineanltrk ayni dertten bende muzdaribim 😖 bende 5. haftada basladi 2 gun kusmasam 3 gun daha siddetlisi oluyor. Ayva kraker su denedim faydasi pek olmadi gun icinde az az sık sık yemek yiyorum ama yinede mide bulantim ve yanmam gecmiyor insAllah tez vakitte gecer. Carsamba kontolum var ilac isteyecem dayanilacak gibi degil Allah hepimize kolaylik versin
Ozlemmut Canım bol bol tuzlu çubuk kıraker ye iyi geliyo . Yatağının başının ucunda hep bi kıraker bulundur sabah kalkınca yatağından kalkmadan önce bi kaç tane kıraker ye İnan çok faydası var ben hep öyle atlattım o dönemimi 😊
AliAysenurBuzdemir Kesinlikle zofer için neler cektim ilk baslarda hiç bi ilaç fayda etmedi en son bunu verdi doktorum kusmalarım kesilmişti
Emineanltrk Yaren_derin yok canım bende o da işe yaramıyor ölü gibiyim hiç bir işimi yapamıyorum o derece oldum artık
AliAysenurBuzdemir Emineanltrk 7-8 hafta olması lazım içmediğim gün ölü gibiydim hiç bişey yemeden kusma oluyodu içtiğim gün rahattım
Simgek Zofer içiyorum başından beri. 21+3 üm. Sabah akşam içiyorum. Bu haftalarda bulantı çok nadirmiş. O şanslı gebelerdeniz🤦🏼♀️ Dr un bir şey önermiyo mu zofer bile işe yaramıyosa sen daha ağırsın
Simgek Nursen Allah yardımcın olsun canım. Ben 21 haftalığım hala geçmedi ama azaldı. Umarım seninki hemen geçer. Yaşamayan anlamaz😔
MerveDmn Dramamine, Zofran ve şurup kullanıyorum hepsi bulantı için faydasını da gördüm daha kötü olursa serum yatırmaya gidiyorum
Kalkansongl Emineanltrk bende cok cektim ilk haftalarda 15. Haftalarda gecti zofer diye bir ılac vermişti doktorum daha sonra premesis diye bir ilaç içtim cünkü Zofer agır bir ilactı cok şükür gecti Rabbim yardımcın olsun inşallah tabi doktor tavsiyesi olmadan birşey kullanmayın zencefilli çay tuZlu kraker birde ayva cok bastırıyor mideyi
Emineanltrk Kalkansongl canım hepsini denedim hiç bir faydası olmadı iki gündür rennie şurubu kullanıyorum az da olsa iyiyim . Senin kaçıncı hafta geçti yani ne zaman eski haline döndün canım ?