Destinaa 2 3 saatten beri kalça bel tarafım kesintisiz ağrıyor kasıklarıma da adet sancısı gibi 7 dk 6 dk 5 dk bazen daha uzun daha kısa son 1 saatte 7 8 kere oldu ne bu şimdi anlayamıyorum boşuna evham da yapmak istemiyorum dün 2 cm açıklık var dedi
2melekannesi_ Destinaa düzenli aralıklarla geliyorsa doğum sancısı olabilir açıklığınız var haftanız da gelmiş doktora gidebilirsiniz
Serpilbb Destinaa benim pazartesi günü dediğin gibi adet ağrısı gibi olmuştu 2 3 saat kesintisiz ertesi günler bebeğin kasıldığını hissettim ama sık aralıklı değil peşembe kontrole gittim ve sancım çıktı 5 cm açıklığım oluşmuş ve nisanımda gelmemişti. Sabah 11 de yattım ikindi zamanı tam 5 te kucağıma verdiler 🥰 gidip bi açıklığa baktırın canım belli olmuyor
ruveyda98 Destinaa doğum sancısı olabilir bazen tam açıklık olana kadar düzenli girmeyebiliyor sancılar bence her ihtimale karşı görün doktora
2melekannesi_ Destinaa saat tutun telefonunuzdan ne kadar aralıkla oluyor gelince kaç saniye sürüyor not edin, hatta happy momda da var galiba kasılma sayar diye bi bölüm ordan da yapabilirsiniz
BirTEK Destinaa Benim daha 34 haftalık ama hep duyduklarım okuduklarım böyle Allah korusun bişey olur çok okudum evde beklemenin iyi olmadığını
FatmanurAyz Ya bu agrılar bende de var ama cok şiddetli degıl die önemsemiyorum acaba gıtsem mi bende belım cok agrıyor
Sebnemkader Bel ağrısı olup sancı olmayabiliyormuş siz fark etmeden açılmanız olabilir. Doktora gidin bence. En kötü geri dönersiniz
Destinaa Sebnemkader geçti şu an cumaya randevu vermişti duruma göre doğumu başlatacaktı çok kötü hisssedersem giderim yine teşekkürler 😊
FatmanurAyz Destinaa uygulamada 39+2 ama ultrason da geriden gelıyor canım 38+4 sanırım alttan daha hic bakmadılar suan agrım var cok durulmıcak kadar değil ama gecmedi hala bilmıyorum napsam yaa
Destinaa FatmanurAyz benim de aynı senin gibi çıktı günlerim duş falan al belki geçer ben 1 saat yürüyüşe çıktım biraz devam etti Eve geldikten sonra kesildi sancılar
Destinaa Serpilbb evet aynen öyle oldu maşallah ya ne güzel Allah herkese öyle Doğum nasip etsin benim de nişan falan gelmedi nst de sancı da çıkmıyor bakalım nasip kötü olursam giderim cuma randevum ebe açıklığa bakacak duruma göre Doğum başlatabilirmiş doktor 🙈
FatmanurAyz Destinaa bende yuruyusten geldim yürürken alt tarafım ciz ciz etti hep gecti benimde ishal olmuşum bir de nişan fln bari gelse 😀 ınsallah bu gece sancıyla uyanırız 😁
Destinaa FatmanurAyz nişanın çok önemi olmuyormuş kimi insanda hiç gelmiyormuş benden de gelmedi nst de de sancım çıkmadı ama 2 cm açıklık varmış inşallah su gibi doğumumuz olur 😂🙏🏻
Destinaa ruveyda98 haklısınız 3 kere nst ye girdim hiç sancı çıkmamıştı yakın zamanda olursa gideceğim
FatmanurAyz Destinaa aa bende oyle nişan gelicek die çamaşırıma bakıp duruyorum 😅 bunu bıldıgım ıyı oldu nst de agrı da çıkmıyor kendi agrım olıyor ara ara gecıyor ama alttan muayene etmiyor ki doktor açıklığı nerden bılıcez çatı muayenesi yapmıyor