Babykuzucuk Kızlar korona şüphesiyle adete 11 gün kala hem korona hem kan testi vermek zorunda kaldım. 11 gün kala beta 1.20 çıktı sizce bu şekilde olup sonradan yükselen oldumu ? yada bir umut varmı? Çok kafam karıstı
Nazlican1994 Babykuzucuk ben adet tarihinin iki gün geçmesinden sonra verdim kan 3.82 çıktı, kan verdikten iki gün sonra 15, 4 gün sonra 51 çıktı sürekli yükseldi istersen 2 gün sonra tekrar bi bak değer düşük ama yükseldi benim yani. Hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻
Myworld34 Babykuzucuk daha yeni yumurtlamis olma ihtimalin yüksek hamile bile değilsin kalırsan yükselir kalmazsan aynı kalır
durununannesiiiiii Babykuzucuk adetinize 11 gün baya varmış bunkadar erken belli oluyormu bilmiyorum ama biraz daha bekleyip tekrar kan berin bence
Burcu_NFUE Babykuzucuk çok erken yapmışsın testi bebek varsa BİLE zaten belli olmaz . Bu değer size bi Ümit kapısı olmasın derim çünkü folik asit vs kullanıyorsanız gebe kalmak için o da yükseltebilir ☺️
Babykuzucuk Nazlican1994 5 in altı gebe değil diyolae ya mesela sizinde 5 in altı cıkmıs doktor yorum yaptımı mesela size. Ben doktora görünme fırsatı bulamadım
ozlmblm Nazlican1994 canım senin adetten 2 gün sonra mi beta 3.82 cıktı sonra nasıl yükseldi peki bende dün adet olmam gerekti olmadım bugün kan verdim beta 74.4 cıktı
Nazlican1994 Babykuzucuk doktor 4 gün sonra tekrar kan ver olabilir bişey söyleyemeyiz şuan 5′ in altı kabul edilmiyor ama daha önce ki kan değerlerim hep 0 çıkıyordu benim 3.82′ yi görünce yükselebilir dedi
Nazlican1994 ozlmblm adetimin iki gün gecikmesinden sonra 3.82 çıktı benim ama bende geç döllenme olmuş yani şuan 33+2′ yiz şimdiye kadar şükür sorun çıkmadı 🙂
Babykuzucuk Burcu_NFUE kullanmıyorum hiç bişey. Dediğim gibi korona şüphesi nedeniyle kan tahlilide verdim ve sonuc o şekilde cıktı :) şimdi aklımdq acabamı kaldı
Burcu_NFUE Babykuzucuk hmmmm ☺️☺️ Biraz daha beklemelisin ben adet olmadım o gün test yaptım negatifti sonuç hatta adetten 5 gün sonra yaptım test 20 çıktı beta geç döllenme olabiliyor . bekleyebildin kadar bekle ☺️☺️
Kaderyusuf Babykuzucuk < 1.20 bu şekilde küçüktür işareti varsa negatiftir zaten genellikle bi değer yazmak yerine bu şekilde <1.20 yazar sadece bunun üstünde bi sonuç çıkarsa değer yazılıyor.
Babykuzucuk Nazlican1994 sıfır cıkmadıgı için bende acabamı diyorum 🙏 umarım sizin yaşadıgınız mutluluğu yaşarım ❤️