Busegrkn Mervenin_Mucizesi 38 haftalığım hala gidip geliyorum hafta sonları yazlığımıza 😂 Bi sıkıntı olmaz düzgün yollar
burcedas Mervenin_Mucizesi 39. haftadayım cuma günü doğum var, daha dün Mersin’e yazlığa gidip bugün döndüm. Yollar aşırı düzgün hiçbir sıkıntı yok. Korkmayın, çok rahat gidersiniz 🤗
Melekkiz_1 Otobandan gidin dümdüz yol ve yakın yani birbirine ben 10haftalik hamileyim bı kaç hafta sonra hataydan Antalya’ya tatile gitmeyi düşünüyorum benimki daha kotu😄
Mervenin_Mucizesi Melekkiz_1 çok teşekkürler yaa, peki mersinde denize girmek için nereyi önerirsiniz
Selen37 Mervenin_Mucizesi Adanadan mersine 40 dk da falan gidip geliyoruz mersinde yaşıyorum 😂 yollar dümdüz otoban miss gibi ne virajı. Deniz içinde kesinlikle gidebilirsen yüzme biliyorsan tisanı öneririm 🌸
Busegrkn Mervenin_Mucizesi kız kalesi susanoğlu yapraklı koy güzel olan sular ama kız kalesi fazla kalabalık olur susanoğlu en güzeli
Melekkiz_1 Mervenin_Mucizesi çok bilmiyorum ama Susanoğlu plajı güzel kıız kalesi var orada çok kalabalık oluyor
merakliblog Mervenin_Mucizesi düz otoban yol kiö demişse şaşırmış onun dediği mersin antalya yoludur orası berbat onu da yapıyorlar zaten. Adana mersin mahalle gibi oldu