Hilal-95 Aszey2012 idael kilo 12 dedi bana ebe en son gittiğimde 4 kilo almıştım bana fazla almamışsm felan dedi sağlık ocağındaki ebe ama ben çok şişko hissediyorum kendımi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yürüyen panda gibi🙊🙊☺️
Mehtap23 Aszey2012 normalde zayıf biri değilim. Dikkat etmeye çalışıyorum malum arada mide sorunu yüzünden de yiyememe oldu . 28+2 yim 4kilo 300 gr almışım😍 Hemşirem çok iyi gidiyon dedi👍
Umayyy Edaaltintass Al benden de o kadar 25+1 7 kilo 😔 artik diyetisyenime kostum yoksa nolur biiyorum yarin baslicam😔
Umayyy Edaaltintass diyetisyen arkadasim olur yani benden bi cikari yok ama o da fazla gitmissin dedi toplam 12-13 kg la bitirmen gerekiyordu simdiden 7 kg almissin ki son trimestarda kilo alimi daha cok oluyor dedi 😔😔
Mk34 Ben hamile kaldığım kilonun üstüne bir kilo aldım fakat başlarda bulantı iştahsızlık olduğu için kilo vermiştim geri aldıkları mı da sayarsam 3,5 -4 arası diyebilirim
Betulbayar32_ H_myra1 haftalarımiz aynıymış 😍 sağlıklı beslenmeye bak kendin için değil bebeğin için zayıflamanin çeşitleri yönleri çok önemli olan bu durumda bebeğinin sağlığı tatlım hiç kilonu takma kafana tadını çıkar hamileliginin 😍❤️
H_myra1 Betulbayar32_ 26 haftalık sandım ben sizi bu 3.gebeligim normalde 12 kilo ile bitiriyorum hamileligi bunda da öyle olur umarım 🤗 çok fazla takmamaya çalışıyorum gebelik sonrası eski kiloma diyet sporla geri dönebiliyorum ama yorucu oluyor🥴
Betulbayar32_ H_myra1 maşallah 😍benimde ilk gebeliğim Olduğu halde aynı kilolardayiz hemen hemen sizin 3.gebeliginiz şansılisiniz 😍 dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama genelde diyorlar bir iki ay sonra bebek seni çekince daha çok yersin sizce 3. Gebeliginiz son aylara göre daha mı kilo alıyoruz
H_myra1 Betulbayar32_ son aylarda daha hızlı alınıyor bence bebekte agırlaşıyor suyu eşi hepsi kilo sonuçta dogumdan sonra net 8 kilo gitmişti benim bebeklerim 3 kilo dogmuş lardı bunda nasıl olucak bende bilmiyorum 😅