Ask_hosmus sulemete kız ben seni 7,8 aylık falan sanıyom 😂😂 neyse bol bol yürü kısçem yürü ki bebişi normal doğurasın aman ben hamileyim diyip yatıp uzanma 😂
sulemete Matmazelmemorial demek ki daha doğum zamanı gelmemiş 😍 hem de kafası sıkışmaz kafa esnek bir yapı sonuçta kemikler iç içe geçiyor
Beyzan herhangibirkullanici inşallah güzel doğum hikayenizi okumak nasip olur bize de. Şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar 🌸
sulemete Ask_hosmus yoook yatar mıyım hiç bu sefer oğlum da çok yattım hep yedim yedim yattım 😀 sonra noldu açılma olmadı doğuramadım bunda akıllandım 🤣 o yüzden şimdiden girdim araştırmalara
Ask_hosmus sulemete ahaha aynı ben ilk oğlumda yat yat 23 kilo almıştım bunda da 10,15 kilo arası aldım bende akıllandım beni hamileyken gören nasıl hamilesin sen diyorlardı 😂😂 tecrübe başka bişi bacım biz o tecrübelilerdeniz💕😂
sulemete Ask_hosmus bende 21 kilo almıştım ama şu an yok yeminliyim almıycam 😀😀 tecrübe ayrı bişey oluyor aynen doğum da hamilelikte 😎😎😎
Gulfemsultan Ask_hosmus Ask_hosmus merhaba ssvd hikayenizi çok merak ediyorum. Hangi hastanede yaptınız bir sorun yaşadınız mı
Ask_hosmus Gulfemsultan hayır yaşamadım kuzum çok şükür gayet güzeldi Antalya da vitale hastanesinde yaptım