caglanurr esmerrmm küçücük bebek nasıl kapatıyım güneş kreminide aldık her yeri yara yapmıştı mustelanın adı var bence
esmerrmm caglanurr kiz bebeiş icin demedim senin icin dedim . Bilmiyorum valla herkes mustela diyor ama sen ne kullaniyorsun suan acaba unibaby iyimidir
caglanurr esmerrmm ben acaba gözmü yakıyor diye denemek için sürmüştüm kendim kullanmıyorum şu an bebeğe laroche-posey kullanıyoruz doktor önermişti ve çok iyi geldi
Dilekcnkn esmerrmm İnşallah iyidir valla bir doktor demişti mustela diye amcamda eczanede çalışıyor oda önerdi ben internetten aldım ama şimdi ne bilim inşallah bir sorun çıkmaz
esmerrmm Dilekcnkn he doktordami oneriyor ozamn mustela alayim . Ay son kararim ya yarin gidip alayımda kurtulayim ya bir ayim buçuk kaldi şunun surasinda 😅
Dilekcnkn esmerrmm Valla ikinci oğluma doğum yaptığımda doktor önermişti mustela al diye çok ta sevdiğim bir doktordu , amcamda eczanede oda mustela al çok iyi dedi ama ben yine yarın gideyim bir elimi yüzümü yıkıyım 😂😂Sizde bakın inşallah sorun yaşamayız
frambuaz esmerrmm yok canım yakmadı, mustela iyi bir ürün bence, trendyolda set halinde var baya dayanıyor
caglanurr esmerrmm Yok yakmadı birazda bebeğin vücuduyla alakalı bizim bebek beyaz tenli herşey dokunuyor doktor ilk mustela önerdi aldık sonra hastanelik olduk. Sonra ben kafama göre unibaby aldım oda alerji yaptı doktor kızdı niye kafana göre iş yaptın diye bunu vermişti hala bunu kullanıyoruz
esmerrmm Dilekcnkn ozman sen yarin dene burdan yaz ona göre alayim kiz yakiyorsa vericegim paraya yazik gunah 😅
esmerrmm frambuaz intarnete pek guvenmiyorum orjinal satmayabiliyorlar eczaneden alicam yarin insallah
frambuaz esmerrmm anladım canim ben aldım eczanedekıyle aynı bırde faturalı gelen ürünler orijinal ürünler oluyor ama sen bilirsin tabıkı canım eczanede genelde fiyat farkı da koyuyorlar karsılastırıp oyle al
Dilekcnkn esmerrmm Ya işte bazıları diyor internette alınanlarda falan var bazılar diyor eczane daha iyi ben en iyisi bir deneyim 😂😂
esmerrmm Dilekcnkn evet intarnette orjinali sarmiyorlarmis o yuzden ucuz oluyor orda heralde bilemedim bnde 😄