Esraefllshn Kızlar 31 haftalık gebeyim ağır enfeksiyon geçiriyorum dün gece sabaha kadar ağrıdan serum yedim doktor dikkat etmezsen erken Doğum olur dedi 😔 böyle durum yaşayan var mı ? Çok korkuyorum
Deletedmom15257 Esraefllshn evet benimde erken doğum enfeksiyondan oldu lütfen cokkk dikkat edin hastane ve dr çok önemli ben 6 ay uğraştım bitmedi en son fakulteye geldim ayni gece kurtuldum ama erken doğum yaptim lütfen dikkat et
Yabrukus Esraefllshn hemen bol bol yoğurt ayran su tüketmeye başlayın enfeksiyon hepimiz hamilelikte geçiriyoruz malesef birde soğan iyi geliyor tüketmenizi öneririm
MucizemE Bende de vardı bir ton ilaç kullandım geçti bol bol su içiyorum tekrar olmasın diye şimdi kaşıntı kaldı doktorum krem yazdı onu sürüyorum sabah akşam enfeksiyon İçin bana solgar cranberry vitamin ilacı verdi birde krem verdi ayrıca antibiyotik üç gün oldu akıntım gideli
Cnnhls Canım bendede oldu munorol verildi iki kere hem acilde hem de aile hekimliğinde geçmedi hiçbi şekilde kadın doğuma gittim fitil verdi bi tek o şekilde atlattım Allaha şükür şuan geçti iyiyim
Birglbiray Canım bende geçirdim kana kadar karışmışto bende serum yedim ama bol bol su içtim doktor ilaç verdi aksatmadan kullandım daha sonra da toparladım. Gün de ne kadar su içiyorsun bilmiyorum ama arttır su içimini yoğurt süt ürünlerini kullan faydası olacaktır inşallah kurtulursun
Sema166 Deletedmom15257 Benim bakteri vardı ilaç almadım kendi doktorum değildi diye kasıklarımda ağrı var adet sancısı giriyo akıntımda oluyo kendi doktoruma randevum salı günü ama içim hiç rahat değil acilemi gitsem diye içim içimi yiyor 😔
Lvns Ben 2 gundur hastanede yatiyorum idrar yolu enfrksyonundan. Degerim cok cok yuksek cikti 36.haftaya girdim erken dogum tehdidim var enfeksyon sebebiyle. Kasilmalari kas gevseticiyle durduruyorlar . oyuzden antibiyotik tedavisi goruyorum yarin test yapilcak duruma gore yol cizilcek..
Ntugba akıntılarınız nasıl kızlar benimde var şu gibi renk yok iç çamaşırım islaniyo koku yada renk yok