Ufuk Hamileler hayvan sevemezmis severse ona benzermiş Bebek böyle birşey varmı yoksa batır inacmi Benim tavşanım var öyle diyolar
muzicemsu Ufuk ya yok böyle batıl inançları lütfen takma kafana yalan dolan .köy kadinlari o hayvallarla iç içe inek olunca sagiliyor da dokunuluyorda tavuğu kedisi köpeği yalan inanma
zehranurr Ufuk bunları uyduranların çoğuda ya kendisi ya anneleri bi zaman köylerimizde inek sağmış, koyun otlatmış insanlar. Kim ineğe, koyuna benziyor
Clementinee Ufuk oyy ne tatlışş benimde 3 kedim var 😍 Bolca sevin huzur verir sakinleştirir böyle şeylerle kafanızı yormayın lütfen🥰
Lulemom Ufuk ya o ondan değil amma uydurmuşlar. Hastalık kaparsın diye tamamen. Oda dışkısından falan bulaşıyo normalde. Ama yine de tedbir amaçlı dokunmamak gerek bence.
Selver90 Ufuk batilligin zirvesi yok daha neler valla her seferinde bir yaşıma daha giriyorum sasirmam artık diyorum ama yok illa şaşırıyorum 🤣
PurpleTail Ufuk yeminle şu konuşan kesim bi bana denk gelmiyor ya! Allahın yarattığı her canlı güzeldir bu nasıl bir anlayış, nasıl bir zihniyet çıldırıcam.😤 Köpeğim de var kedim de bakalım benim çocuk hangisine benzeyecek.
Ayseee4238 Ufuk yok ya öyle seymi olur batıl inanç bunlar benimde kuşum var evde besliyorum öyle saçma seymi olur inanmayın böyle şeylere. Banada çok dediler yok hayvan sevme.yok TV deki garip yaratıklara bakma falan saçma sapan şeyler.
Merkun Ufuk onu diyenlere sen çok sevmişsin aynı ona benzemişsin derdim 😂😂 öyle birşey olabilir mi canım? Köyde yaşayanlar mesela hergün büyükbaşlarla birlikte kimin çocuğu büyük başlara benzemiş..
Mrvyldrm1 Ufuk ahahhaah bana da dediler keşke benzese dedim beyaz mavş gözlü kedim var. Doğdu kızım allaha şükür hiçbir şeyi de yok doktorunuza söylerseniz o gerekli testleri yapar. İnsanlara kulak asmayın