Nursl1 https://www.hizliresim.com/ljm66vy Kızlar bunların çok önemlisi falan oluyormuş galiba sonuçtan anlayan var mı bazıları ciddi riskli oluyormuş. Oksapar 0.4 ve) coraspin kullanyrm.
2melekannesi_ Nursl1 faktör olanlar önemli genler sizinkisi ileri düzeyde pıhtılaşma değil içiniz rahat olsun
elfmoom Nursl1 benim de bunlar aynı ama doktorum iğne başlamadı bana. bu pıhtılaşma sorunları, emboli olarak görülüyormuş. düşüğe sebep olmaktan ziyade kalp damar tıkanıklığı, emboli atma, beyin kanaması gibi pıhtılaşma sorunları meydana geliyormuş
Minnakkurabiyeveannesi27 Nursl1 kuzum bende de su şekilde MTHFR C677T MUTASYONU:HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR PAI-14G/5G MUTASYONU:HOMOZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR MTHFRA A11298C MUTASYONU: MUTASYON SAPTANMAMIŞTIR FAKTÖR XIII V34L MUTASYONU : HETEREZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR PROHROMBİN G202110A MUTASYONU:MUTASYON SAPTANMAMIŞTIR FAKTÖR V MUTASYONU: MUTASYON SAPTANMAMIŞTIR Bende oksapar 4000 lik ve ecopirin pro kullanıyorum Benim doktorum iki gende heterozigot bir gende homozigot olmasına rağmen gerek yok dedi ama bende ısrarla istedim
Nursl1 2melekannesi_ teşekkür ederim bir kaybım olmuştu yeni teşhis koyulmustı simdi 12 haftalik hamileyim o yüzden korktum burada okuyunca sagolun🙏🏻🥰
Nursl1 elfmoom Allah korusun canim. Benim bir kaybım oldu doktorum büyük ihtimalle tedbir amacli baslatti. Zaten kalp atışından sonra başladık kullanmaya beslenemeseydi o kadar ilerleyemezdk galiba. Bilmiyorm korkularım var benmde. Sizin nasil gidiyor dogum yaptnz mı?
elfmoom Nursl1 yok 2 aylık hamileyim ben de :) Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Minnakkurabiyeveannesi27 Nursl1 valla bende anlamıyorum kuzum ama üniversite hastanesinde ki doktor kullanmalısın demişti Sen kalp atımı i duyunca mi başladın yoksa hemen mi basladin
Nursl1 Minnakkurabiyeveannesi27 iğneye kalp atışında başladım canım hapa kesede. Ben hemen başlayalım dedim korktum doktorum sağlıklı gebelik olup olmadığını kesinleştirdikten sonra dedi. Diğer türlü kanama çok olur dedi