Ecebilir mco evet yerleşme kanaması kahverengı ç oluyor ben bugün gittim doktorum ole dedı . Kırmızıya dönerse hemen gel dedi . 🙏🏻🙏🏻
2609nrgl Ecebilir ne desem bilemedim cok teşekkür ederim inşallah devsm eder bu sefer o hastaneden mutlu çıkarım artık cok yiprandim bu konuda tam oldu diyorum bi andw bi kanama bi leke
Ecebilir 2609nrgl rica ederim canım ama bak söyle düşüm mutlu anne stressiz anne demem mutlu bebek ve stresız bebek demek . Düşünce yapını olumlu olsun ki iyi olsun iyi çağır canım benım 🙏🏻♥️
Ecebilir 2609nrgl iyi olacak de bebegınle konuş o hisseder canım 🙏🏻 Sabah bende yaşadım anlıyorum seni 🙏🏻🙏🏻
Ecebilir 2609nrgl gerekırse 112 çağır canım kimsen yoksa 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bize yaz olur mu için rahatlar igne serumu fitil var bebek için . Sakın ol stres yapma sakın🙏🏻
2609nrgl Ecebilir suan pek kimse yok güvenip beni götür diyebilcegim samsunu Tekkeköy ilcesindeyim mecbur beklicem cok cok teşekkür ederim güzel dusunceleriniz icin
2609nrgl Ecebilir bu sefer umutluydum aklima getirmiyorduk ama suan istemsiz ağlıyorum durdurcam.ama kendimi
2609nrgl Ecebilir inşallah sende hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın cok guzel bi kalbin var belliki Rabbım herseyi gönlünce nasip etsin 🥰
Ecebilir 2609nrgl su iç derın nefes al . Anneciğim korkmuyoruz iyiyiz de iyi ol iyi düşün canım🙏🏻🙏🏻Bende buradayım