2609nrgl Kızlar peçeteye silmeyle cok az pempe kan gordum suan kan yok ama kahverengi lekelerim geliyor korkuyorum lütfen bakae mısınız ya 1 düşüğüm birde kimyasal gebeliğim oldu gene mi aynisini yaşıyorum 😥😥😥😥😥
Clementinee 2609nrgl canım kaç haftalıksın? 3 gün önce yaşadım peçeteye pembe kan geldi. Hemen doktoruma yazdım. Ağrı ve kanama kırmızı olmadığı sürece sorun yok dinlen dedi. 3 gündür dinleniyorum tuvalet dışı kalkmıyorm. Yarın randevum var. Sende mutlaka kendi doktoruna danış
Seda_nrr 2609nrgl düşük değil ama tehlikesi olabiliyor canım hemen doktora acile git serum iğne fitil veriyorlar ayakta durma bol su tüket panik yapma hem bebiş hisseder :)
2609nrgl Seda_nrr benim adetime daha 2 gun var betam da 6.67 cikti daha coi yeni yani gitsem ilgilenecekleeini düşünüyorum
Ecebilir 2609nrgl son adet tarıhıne göre bak canım olur mu uzan kalkma yerınde ayakların yukarda olsun yastık koy ayağına 🙏🏻 Bol su iç sakın stres yapma benimde eşim yurt dışında annem bakıyor bana ama artarsa mutlaka doktoruna görün canım 🙏🏻💜bize yaz 🙏🏻♥️
Nilufar_1996 2609nrgl yerleşme kanaması olabilir 3 4 günü geçerse doktora gidin. Benim 15 gün oldu kanamam cok şükür tutundu. İstirahat edin bol bol ayağınızin altına yastık köyün eğilip kalkma yükseğe uzanma haraketleri yapmayın iyi olur inşallah. Kan yoğunlasirsa doktora gidin.
2609nrgl Nolur bi bakıp ryardimci olur musunuz gene peçeteye kan geldi evde yanlızim bulunduğum yerde hastane yok saglik ocago var swdecw
Ecebilir 2609nrgl canım yerleşme kanaması olabilir . Bende de oluyor suan korkma ama dinlen proluton iğnesi var yapılıyor doktoruna mutlaka danış eşine komşuna söyle yalnız kalma inş iyi olursun gecmıs olsun dikkat et 🙏🏻🙏🏻
Cicilibicili 2609nrgl yerleşme lekelenmesi büyük ihtimal. İçinizin rahat etmesi için bi doktora gidin isterseniz
Cicilibicili 2609nrgl rengi nedir? Açık pembe veya kahverengi oluyor lekelenmeler. Bildiğimiz kan rengindeyse mutlaka hiç vakit kaybetmeden gidin progestan verirler
Durudefne61 2609nrgl kırmızıya döndüyse sökülüyor olabilir malesef.. kese ve sağlıklı bi beta artışı olmadığı için doktorlar zaten şu an müdahale etmez.. dinlenmeyi bol su içmeyi deneyin ☹️