minikoglumm Kızlar dakikaya bakmaya gerek bile duymuyorum o derece birazdaha evde cebellesip gideceğim 😁
minikoglumm 02112017 40+4 Dünden beri nişan geliyor canım zaten Çarşamba günü suni ile baslatacaklardi
minikoglumm Elifkubi kasildigi sırada canını aşırı derecede yakacak şeyler oluyor canım acı ağrı karışık çok garip bisey
Buseninannesi_21 minikoglumm Birisi doğum yapinca bende yapiyomuşum gibi sevinip heyecanlaniyorum. Allah bir avazda sağlıkla kurtarsin. 🌸
Elifkubi minikoglumm aslinda benim 2. Hamileligim ama ilkinde ne kasilma ne nisan ne su gelmesi hicbisey olmamisti . Suyum bittigi icin acil suni sanci verilip yatisim yapilmisti . Simdiki kendi sancimla olursa hic bir fikrim yok nasil baaliyo oluyo
minikoglumm Buseninannesi_21 bende öyle gözümün önünden şerit gibi geçiyor o an yasayacaklari 🙈 Âmin inşallah canım 🤲
minikoglumm Buseninannesi_21 olmadı canım yine yerimde oturamıyorum resmen bebek baskısı diyolar hafif hafif kasılmalar sancılar var dedielr açılma hala 1 cm çarşambayi beklicez mecbur :(