eylusko Ilkayy çok yormayin kendinizi . ağır işler yapmayın neyse ki yaşam sınırını geçti bebisiniz çok şükür iyi düşünün
mutlugebeee Ilkayy bir de ben bi kaç sitede denk geldim kısalmanın tetanoz aşısından sonra olduğunu söylemiş bazıları benimde aşıdan beş gün sonra oldu yani o zaman öğrendim acaba sizde böyle bir durum oldumu merak ediyorum hiçte alakası yok aslında ama
Sevgiinur Ilkayy Dayanamadım vala canım titreme ve ardından su gibi terlemelerim oluyordu. Bebebime de ben hastanedeyken teyzesi ve babaannesi baktı
Ilkayy mutlugebeee yok canım tetonazla alakası yok Ya üşütmekten yada genital bölgeyi temiz tutmamaktan oluyor genellikle ben grip oldum ondan sonra enfeksiyon oluştu ilaçta içmeyince ilerledi
mutlugebeee Ilkayy öyle mi ben hiç hasta olmadım ama enfeksiyonda yok ne kanımda ne idrarımda ilk gebeliğim önceden vajinaya hiçbir müdahalede yapılmadı onlarda etkiliyormuş çünkü, hala anlamadım nasıl olduğunu gerçekten
Ilkayy mutlugebeee benimde ilk gebeliğim canım dışarda oturduğumuz WC lerden bile enfeksiyon kapma şansımız yüksek.