butterfly_ 38+1 im hala temizlik yapıyorum ev süpür sil vs hamurişi bile yapıyorum geziyorum vs tabi sonra yoruluyorum . Bide bel ağrısı adet ağrısı gibi ağrılarım da başladı . Bugün de temizlik yaptım yine hareket iyi mi bilemedim ? 😩
H_myra1 butterfly_ ben doguma gidecegim gün bile evi temizlemiştim yani sonuna kadar devam ettim halı yıkama cam silme aktiftim şimdide 2 yaşında bebem var onun peşindeyim 3.gebeligim
Ayseee4238 butterfly_ canım ağır bişey kaldırıp pencere perde işlerine girme nolur nolmaz onun dışında yap tabi bişey olmaz ins. Valla iyi yapiosunuz ya keşke bende yapabilen ne güzel enerjiniz var ben 34.hafyadayim hemen yoruluyorum bir odayı temizleyene kadar kaç kere oturup dinleniyorum hemen karnıma kasiklarima belime ağrı giriyor.
Zehra9616 butterfly_ hareket cok iyi son zamanlarina gelmissin dogumun normalse yardimi dokunur bu guzel ev islerinin sana 😊saglikla gelsin bebis ❤💖
Gezegen_00 Hareket bence de çok iyi ama doğursan da birşey olmaz sadece kendini zorlama kordon falan dolanır belki
Selma_aygun butterfly_ butterfly_ yoo yanlış yapamiyosun gayet normal bı çok kişi aynı şekilde bende dahil hatta normalden daha fazla yasaya çalışıyorum doğumu tetiklesin artık diye 38+3 olduk sancım biswyim yok daha
Cennet-polat Selma_aygun benimde öyle 38+4surekli evin işini kendim yaptım herşey yapiyorum plates skuat yürüyüş beyefendinin yeri rahatgelesi yok daha ☺️
Kdk butterfly_ 37+2 yim normalde hep yatarak geçti hamileliğim. Artık riskim kalmadığı için biraz hareket olsun diye bende yavaş yavaş süpürüp siliyorum. Ama ağır kaldırmak yada cam perde işlerine girmiyorum o kadar cesur değilim😅
Zelsonr butterfly_ Yaa canım hareket iyi ama belini çok ağrıtma çünkü hemşirem doğumdan sonra kalıcı oluyor bu ağrılar demişti çok yorma kendini😘
Elifiye butterfly_ 31. Haftanın içerisindeyim ve ev taşımam lazım 3 hafta içerisinde inşallah Brndebiyi yapiyorumdur Bi sıkıntı olmaz bide kendi işimi kendim yapan başkasının yaptığını sevmeyen Bi insanım inşallah Bi sıkıntı olmaz 🤲