Arkadaslar kabizlik ve hemorid aynı anda beni mahvediyor:(((Lavman yaptim dün biraz iyi olmustum ve o kadar iyi besleniyorum ki asla katı yemiyorum ekmek yemiyorum,kuru üzüm, kuru kayısı ve kuru inciri hiç eksik etmiyorum surekli zeytinyağı içiyorum..elma ve armut yiyorum ve yanımda surekli su var…Salgam da iyi gelir dediler onu da aldım başucumda kabızlığı gideren ne varsa var…Yürüyüş ne kadar yapayım dedim doktora biraz yürü dedi azıcık yürüsem agrim oluyor zaten…bugün de yine yapamadim ve lavman yaptim tekrar ucuna geliyor afedersiniz ama çıkmıyor:(((Hemorid ağrısı olduğu için popomu birleştirip yapıyorum..Şimdi bunu yapınca da rahimde yeşil akıntı geldi ciddi anlamda mahvoldum elim kolum bağlandı:((Doktor da bol su ic diyor başka da bsy demiyor zaten 4 litreyi buluyor uyuyana kadar içtiğim su..Gerçekten kafayı yicem başka doktora mı gitsem veya genel cerrahiye mi gitsem bu sorunu olanlar varsa doktorlariniz neler diyor ve bu yeşil akıntı ne demek oluyor bebegim hareketli şuan ,izle zorlaynca mi geliyor bu akinti