aybkaslan Bsrbsr14 Çok güzel ve hiç bir sorun yaşamaz canım bizzat benim kendi ilk ismim Göktürk öyle göbek adı falan da değil kimlikte yazıyo erkek ismi olmasına rağmen babam çok sevdiği için ismimin başına koymuş ve bugüne kadar ne bir zorluk yaşadım ne sıkıntı aksine okulda hocalarım hep beni gururlanarak göktürk diye çağırırlardı duyan herkeste çok güzel çok afilli der hep ve ismimi çok seviyorum tarihte ilk türk devletinin ismi daha ne olsun bence hiç ilerde sorun olur sıkıntı olur diye düşünme asla olmuyor olmaz da 🌸
Bsrbsr14 aybkaslan kızlar hepinize çok teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten vazgeçmicem göktürk de netim artık
Parla_ Bsrbsr14 çok güzel bir isim. Ne sorunu yaşayabilir ki ben de Türkay koyacağım. Kendi ülkemizde yaşıyoruz lütfen böyle düşünmeyin.
elfmoom Bsrbsr14 Yeğenimin adı Göktürk. Bırakın çocuğunuz sorun yaşayacaksa, böyle bir isim için yaşasın. Türk olduğumuzu unutmayalım ve utanmayalım. İsmiyle yaşasın
HollyMolly Nasıl ki tamamen Arap kimliği taşıyan isimler (ebubekir,Yasir, Abdullah,musab vs.) konuluyorsa Türk kimliği taşıyan isimler de konulabilir bence. Hatta sonuçta Türküz Türk ismi koymak daha güzel. Biz de Mete koyacağız insallah.
2erkekannesiii Bsrbsr14 Göktürk ismini çok beğeniyorum bana savaşçı kahraman ismini hatırlatıyor oğlumun adı Göktuğ 2.bebeğim erkek olursa Gökay Gökmen Gökberk Göktürk koyacam kız olursa da Göksu Göknil gibi gibi gökyüzünü çok seven biri olarak
Cagla-91 2erkekannesiii benim kızım olacak ben de gökten gitmek istiyorum ya Gökçe düşünüyorum ama daha karar veremedik bakalım 🥰
Kuzeymom Bsrbsr14 başla biz de oğlana Göktürk veya göktuğ düşündük bir arkadaşımız yeğenin adının göktür olduğunu ama okulda çocukların gö*tuğ dediğini söyledi bizde gök mü isimlerden vazgeçtik çok sevmemize rağmen
Neslihand merve4444 oglumun da adı Furkan Alparslan aşırı severek koyduk isimleriyle yaşasınlar insallah 🤲
2712_ Bsrbsr14 benim yeğenimin adı göktürk baya hızlı yaramaz çocuk on göre koyun ama güzel isim ismiyle yaşasın inşallah 💕
Kahverengi Bsrbsr14 bende göktürk veya göktuğ istiyordum hep etraftakiler vazgeçirdi ilerde sıkıntı olur yurt dışına gitmek isterse orda zorluk çeker gibi şeyler dediler bende vazgeçtim yoksa çok sevdiğim beğendiğim isimler.Şuan için iyide onların zamanında ne olcağı beli değil😒