Aysenturnaaa Gizemin-minnakI Hakiki çiğ köfte olmadığı sürece yedim ben hep kızımda da bunda da sadece şişkinlik fazla yapar 😁
Angela Leylaleilaa Linç yemek istemiyorum ama yani şimdi ben buna ne diyim. Bence sizde biliyorsunuz gayet bisey olmadığını trol mü bu
Leylaleilaa Angela sucuk salam sosis cips paket gıda kızartma her şey bu kadar dokunurken yenmemesi gerekirken Nutellayı sormam mı komik?
Angela Leylaleilaa onlara da tepkim aynı olurdu. Zararlı olduğuna inanıyorsaniz yemeyin yedikten sonra sormanizn mantığı ne derim o zaman. Ha cvp istiyorsanız da bisey olmaz saydığınız herseyi abartmadan yerseniz. Iyi günler 🙏
Ezgice0 Leylaleilaa Nutella da palm yağı var tabi ki faydalı bir şey değil ama bir iki kaşıktan da bişey olmaz diye düşünüyorum.
Burcu_NFUE Leylaleilaa aldığın yediğin patateste organik bu devirde organik ne kaldı ki bahçe yapıyoruz dibine gübre atıyoruz . soluduğun hava bile kirli ona bakacak olursak . bişey olmaz çikolatadan kuzum
FusunF Leylaleilaa baZı yorumları okuyorum da dalga gecer gibi ilk gebeliğidir korkmuş olabilir yanı olmaz canım ☺️