Hacersoy Kizlar artik surekli sag sol yattigim icin kalcam ve bacagim agriyor gece sizde de agri oluyor mu oluyorsa artik olmamasi icin tavsiye alabilir miyim?
Dilekcnkn Hacersoy Ben 31 haftalığım 2-3 haftadır bilmiyorum ben nasıl yatıyorum yanlarım çürüdü zaten nefes alamıyorum gece doğru dürüst yatamıyorum etraf yastık dolu keşke sana verebilceğim bir öneri olsa 🤷♀️🤷♀️
Nelmali Hacersoy bacaklarımın arasında yastıkla uyuyorum o zaman agrım olmuyor onun dışında yastık olmadan uzansam bile yürüyemez hale geliyorum 😔
bahtnurr1 Hacersoy ayy gerçekten döne döne yatıyorum resmen sürekli uyanıyorum 🙄 bide sağa yatmayın diyolar sol zaten uyuşuyo mecbur yatılıyor. Magnezyum bi işe yarar mı acaba
Mk34 Ah olmaz mı uykularım bölünüyor sürekli 🥲Ben yüzmeye gittiğim için agrı işini bu şekilde çözüyorum.Yastık yada hamile yastığı kullanabilirsiniz onun haricinde yürüyüp pilates yapabilirsiniz bunlar agrılarınızı azaltacaktır
Ulku38 33 + 2 olduk belim çok ağrıyor sürekli uyanıyorum gece sağa sola dön artık doğsa bi yüz üstü falan yatabilsem diyorum
Didemmmmm Hacersoy 24.haftadayım sağ ve sol tarafıma yatıyorum ama son 1 haftadır gece hangi tarafıma yatsamda sağ göğüs altında batma ve acı hissi ile uyanıyorum. Asla sağa yatamıyorum ama sürekli sol tarafa yatmakta zorluyor beni☹️ doktoruma sordum batma normal dedi