minikveeannesi hamilelikte sakatat yenir mi hic bir yerde dogru bilgiye ulasamiyorum kuzu beyni kelle paca iskembe corbasi yenir mi doktora da sormadim aksama yiyecektik bugun bilen varsa cevaplar mi
Merve171214 minikveeannesi Ben yedim doktoruma sorarak temiz bir yerse ve çok güzel pişmişse arada çok sık olmadan yiyebilirsin demişti ama yine de bir doktoruna sor derim
melegim_ve_ben minikveeannesi Ben dr uma paça içebilir miyim diye sorduğumda içebilirsin demişti.Ama kimi dr uygun görmüyor.Dr lar arasında kesin bilgi yok bu konuda maalesef canım. En iyisi kendi de una danışman.
Merve171214 minikveeannesi Onu bir doktoruna sor canım herkesin hamileliği farklı oluo yanlış yönlendirmek istemem 🙏🏻 Ben hamileliğimin başından beri yiyorum güzel pişmişse ve güvenilir bir yerse
Gizemin-minnakI @minikveeannesi çok mu canın öekiyor . Şimdi ye gitsin dicemde . Ne olur ne olmaz yaa diyemiyorum. Ama yiyenler var yani yok değil . Doktorlar önermiyor. benimde canım çiğ köfte istiyor . Ona da yok yeme dedi 😬 valla dayanamadım yarım yedim 😂
minikveeannesi Gizemin-minnakI evet cok istiyo canim cok severim hayir cigkofte ye ben yiyorum hep etsiz sonucta
blueberyy00 Gizemin-minnakI AA bilmiyordum dikkat ederim artık çok çok çok canım istemedigi sürece yememeye gayret ederim ama cani isteyince de insanın gözünün önünde uçuyor herşey
LivaveLeyla minikveeannesi işkembe kendi yaptığım çorbayı içtim abartmadan tabi ilk geveliğimde de bu gebeliğimde de bir sıkıntı olmadı çok şükür 🤲🏻