Elbet-birgun-kavusacagiz Yarin tupbebege basliycaz allah izin verirse. Insallah bu sefer saglikli bi gebelik yasar evladimizi kucagimiza aliriz tek duam🤲 sizlerdende dua istiyorum kizlar hersey guzel ilerlesin insAllah🥰🥰
Efilemii Elbet-birgun-kavusacagiz insalllah bitanem şimdi tam namazdan çıktım elime telefonu aldım ve senin yazıni gördüm herşey gönlünce olsun hasretin son bulsun sağlıklı sıhhatli yavruların olsun inşallah 💜💜💜💜💗
Hasret_Ali Elbet-birgun-kavusacagiz herşey o güzel gönlünce olsun inşaAllah yarabbimm İnşAllah güzel haberlerini aliriz canım🤲
Tubiikkoo Elbet-birgun-kavusacagiz Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım gönlünüzce olsun herşey Allah’ın izniyle 🤗
Elbet-birgun-kavusacagiz AnnelikHayali 🌸🌸 Efilemii Insallah 🥰allah razi olsun kizlar sizinde ne muradiniz varsa onu versin rabbim 🤲🌸🌸
melegim_ve_ben Elbet-birgun-kavusacagiz Rabbim bebeğinizi kucağınıza aldığınız günleri göstersin canım 🤲 Bir tüp bebek gebesi olarak darısı sana olsun 🤲🐣
Elbet-birgun-kavusacagiz melegim_ve_ben insallah canim insallah tek duamiz🤲allah razi olsun sende saglikla kavus yavruna🥰🥰
SecilM Elbet-birgun-kavusacagiz inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlat/lar ☺️ nasip eder. Tedavi süreci de su gibi güzel ve akıcı olur 🤲🏻
Gamzenur124 Elbet-birgun-kavusacagiz Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin, herşey gönlünce olsun canım 😊
Nurayt Elbet-birgun-kavusacagiz hayırlı olsun canım umarım sağlıcakla kucağına alırsın ve sürecin su gibi akıp gider. Bende tüp bebek yaptırdım. Geçen perşembe transferim yapıldı.
Elbet-birgun-kavusacagiz Nurayt insallah canm cokca amiiin allah razi olsun. Sende guzel haberler alirsin insallah 🤲🥰🥰 ne zaman test gunun nasil geciyo zaman
Nurayt Elbet-birgun-kavusacagiz iyi gidiyo ufaktan belirtilerim var ama benim sorunum hamile kalamamak değil devam etmemesi malesef.
Elbet-birgun-kavusacagiz Nurayt insallah saglikla kucagina almak.nasip olur canm. Umudunu yuksek tut💙