Evet kızlar bende doğurdum beş günlük anneyim ❤️
9 gün erken gelen oğlum kontorolüm 38+4 de vardı gittiğimde sadece doğum pozisyonunu aldığını açılmam olmadığını söylediler ama benim oğlum dururum durmaz gitmeden bir gün oncede sancılarım vardı ama düzensiz di neyse hastaneden sonra gezmeye gittik 😂 sancılarım ara sıra geliyordu neyse eve geldik gece yatamadım nisan yada su bekliyorum ama erken de yani daaha dokuz gün var neyse dedim bir duş falan alıyım aldım neyse bende hala birşey yok o gece sancılarla geçti sabah oldu devam ediyor ama düzensiz bende yalancı sancıdır diye fazla önemsemiyorum iş falan yaptım evde öğlen akşam derken sancılarım arttı dedim takip ediyim bir 10 dakika bir sonra beş dakika da bire düştü eşimde gece 2.30 da geliyor işten arıyıp panik yaptırmıyım dedim saat 2 falan neyse devam ediyor ama anlıyorsunuz yani doğum sancısı olduğunu sadece panik yapmadan evde yürümeye başladım yürüyorum derin derin nefes alıyorum eşim geldi bir ılık dusa girdim neyse hastanenin yolunu tuttuk yatışımız verildi bakıldı 3 cm açılmam var odaya çıktık falann elim çok yorduğundu keşke video yükleyebilsem 😂 16 saat çalışıyor neyse o koltukta uyuya kaldı ben odada yürüyorum merdivenler inip çıkıyorum falan sancımda dayanamayacağım kadar arttı hemşirenin yanına gittim baktım uyuyor kıymadımda uyandırmaya saat 6.20 civarı falan neyse yapcak birşey yok uyandırdım dogumhaneye girdik sancılarım bay yüksek dediler doğuma alıyoruz falann heyecanlandım eşimde odada uyuyor bu arada neyse aradım doğurdun mu diyor bana 😂😂 yok dedim doğum hanenin kapısına gelmiş ben sanıyorum onuda alıcaklar özelde doğum oldu bu arada neyse almadılar sancılar vs vs doktorum geldi ıkın ıkın falan dedi suyum orda patladı bu arada yalım 21 ilk doğumum yanımda eşim yok biraz panik mi diyim birşey oldu bana yoksa çok metanetli ve dayanıklıyımdır beyse ıkınıyorum ama yapamıyorum nefesim yetmiyor anlıyoeum bebeği hissediyorum ama çıkaramıyorum ❤️🙈 doktorum baya uğraştı ama benim dediğim gibi nefesim yetmedi yanımda kimse yok neyse nefesim yetmediği için oksijen bağlandı kesi atıldı ve ben de doğurdum 😂 oğlumu gördüm sanki hiç birşey olammış gibi ben o acıları çekmemişim gibi herşeyi unuttum dikişlerim atıldı ben bi an önce kalkıp olumu almak istiyorum tekerlekli sandalyeye kendim falan binmek bi an önce odaya çıkmak istiyorum odaya çıktık bebeği getirmediler gelene geçene bebeğim nerde diyorum 😂 geldi mis kokulum aldım kucağıma dünyanın em güzel duygusu anne olmak mış 🌸🐣 9 gün erken gelen oğlumla anne olmanın tadını çıkarıyorum