ayseeeeeeee Fatmanurr42 hic bilmiyorum ki canım için nasıl rahat edecekse öyle yap bize de haber ver merak ettim🌸❤ yok mu tecrubeli biri biz her sanciyi dogum saniyoruz☺
Fatmanurr42 ayseeeeeeee Gitmedim ama sabaha kadar sancı sayesinde uyuyamadım. Duş aldm 1 saat falan iyiydim yine sancı başladı sonra bakalım zorlarsa gidicem doktora ya benim Doktorum izne çıkmış o yüzden çok da hastaneye gitmek istemiyorum cuma günü gelecek😐
ayseeeeeeee Fatmanurr42 inşallah canım hayırlısıyla gelsin Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin🙏🤲❤
Jule Fatmanurr42 30 haftam bitti 32 oluyorum 3 gundur ara ara agrilarim oluyor kuyruk sokumumdan belimden karnima vajinama ve bacaklarima vuran bi agri var alt tarafimda bazen agri oluyor ve karnimin ici yirtiliyor gibi aciyor
ayseeeeeeee Fatmanurr42 sancidan uyutmuyorsa siddetli demekki açılma da olmuş olabilir sancıların sıklasirsa ve dayanamayacak hale gelirsen mutlaka git canim yoksa bekle dedigin gibi doktorunu
Fatmanurr42 ayseeeeeeee İnşallah açılma vardır sancılarımda devamı gelir doğururum ya 😃🙈 Bugün iyi gibiyim hafif kasık ağrım var çok değil bugün.