Tuqbarsberen ikincim253 böyle bir durum da bende kızabilirdim doktoruma çünkü ilk de derse heyecan ona göre oluyor sonra değişince garip bir his oluyor yasamadım inşallah yasamamda bu durumu ama anlıyabiliyorum hayırlısı olsun inşallah 🥰
Bir_abla Tuqbarsberen burası neresi dr bacak arası olarka mı veri bu resmi tam anlayamadım bana karın ve yandna nub gibi geldi
Bir_abla Tuqbarsberen tamamdrı canım görüdm şimdi 12 haftada tam da böyle oluyor pipi muhtemeln erkke ya aynen
Tuqbarsberen Bir_abla çok yakın olduğu zaman net çıkmıyor fotoğraflarda ama ekranda çok net olarak görünüyordu 😊
Semablak92 Tuqbarsberen ikincim253 aslında doktorların bunun için emin olmadan tahminde bulunmaması gerekiyor bizimkisi ilk başta bile hiç tahmin yapmıcam çünkü ona alışıcaksınız dedi ve yapmadı
Busazra Cugulibinnazzz https://resimyukle.io/r/CVm9OWCDke Banada bir yorum yaparmısınız rica etsem 💙 🤍
Tubashn185 Cugulibinnazzz neye göre erkek dediniz acaba doktor kız dedi bugün iki kızım var bununda erkek olmasını çok istiyorum