Hasret_Ali Arkadaşlar bebek ne zmn tekme atığı hissedilir yada hareketi nasıl olur 4.aylığım ama sadece karnmin bir bölgesinde sertleşme oluyor taş gibi oluyor o bebeğim mi kasılma mi bilgisi olan ilk hamileliğim
Asiye_89 Hasret_Ali Bende de aynısı oluyor cnm bir tarafı bazen çok sert oluyor bebek içinde yerleşiyor mu hareket mu ediyor illaki öyledir başka ne olablr ki 🤲🤲
Beyzanuraslan Hasret_Ali Dr lar 24 25 e kdr hissetmemek normal diyor ben 13 te kelebek gibi hissetmiştim sonra 16 dan sonra devamlı hissetmeye başladım 🥰
Nihanus Hasret_Ali toplandığı zaman bir tarafta öyle sertlik oluyor 21. Haftada çok net hissediliyor 😇
Hasret_Ali Asiye_89 aynen ya Boyle kasılma gibi oluyor ya İnşAllah öyledir ama tekme fln yok sadece bu taş gibi olmaz Cnn senin ne kadarlik
Esmaaaa_ Benim de ilk öyle idi bi yumruk kadar sağda toplanıyordu şimdi 22 haftalığız hareketlerini hissediyorum bazen sudan çıkmış balık gibi 😍🥰
Hasret_Ali Esmaaaa_ yaa kuzum benim İnşAllah sağ salim gelir bitanesiii❤🤲 ama neden her gün oyle olmuyor her gün hissetmek istiyorum onu çok güzel🙈😂
Esmaaaa_ Hasret_Ali Amin İnşALLAH 🥰 sizin daha küçük normaldir hareketlerini hissetmemeniz ben 19 haftalık falandı hissettim ufak ufak. Sizde İnşALLAH hissedersiniz miniği☺️
Hasret_Ali Beyzanuraslan diyorlar erkek erken hareket eder kiz geç böyle bişey var mi cinsiyet beli mi sizin özel değilse😍
Beyzanuraslan Hasret_Ali evet onu bana da söylediler erken hissedince erkek olur diye bende tuttu ama her zaman doğru mudur bilmiyorum 🤷🏻♀️🥰
Hasret_Ali Beyzanuraslan kaynanmda öyle olmuş diyor kiz tembel olur😂inşAllah sag salim alırsın kucağına hayatım
Beyzanuraslan Hasret_Ali annemde bana der 6 aylıktın ben seni hissettiğimde diye 😂 Amin hepimiz sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza inşallah canım 🤍
Esmaaaa_ Hasret_Ali ben de sizin gibiydim ne zaman göbek çıkacak ne zaman kıpırdamalarını hissedecem diye düşünür dururdum. Çok şükür sabredince herşeyine şahit oluyorsun ☺️