Crcs Deletedmom93428 âmin inşaallah cümlemize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim 🌸 sağ olun
Reis_Ailesi Ztrsel ben 27.haftaya kadar hissetmedim meger suyum bitmiş ondan hissetmiyormusum ama tabi herkeste aynı olacak diye bisey yok sadece kontrole gittiğinde mutlaka dr sor suyum ne durumda diye.
Reis_Ailesi Ztrsel tabi suan kızım 5.5 yaşında korkmana gerek yok suyun bile bitmiş olsa çözümü var için rahat olsun.
Mervenin_Mucizesi Ztrsel kuzum yemeğini ye yada kahvaltını yap, sonra bir bardak sütünü iç ve sessiz bir odaya geç orada uzan karnına hiç dokunmadan bekle yarım saat bir saate kadar yavas yavaş minik minik hissedeceksin😊 hissetttikten sonra yaz bize :)
iremk00 Ztrsel kilo ve kaçıncı gebelik olduğuyla da alakalı olabilir. Bebekten bebeğe de fark eder. Kızlar daha geç oynar mesela erkekler de kayıp durur, bebeğin kendini toplama gibi huylarıda mı yok
Ztrsel Cilekliruyam yazdığınızı okuyunca benim de gözüm doldu, bu kadar bekleyipte onu hissetmek ne güzel bir duygudur☺️
Ztrsel iremk00 10 gün kadar önce dayanamayıp bir sordum, bir sıkıntı yok dedi sonraki kontrole kadar acil bişi olmadığını söyledi aslında ama aklım sürekli bu konuda yine de😊
yigitegenin_annesi Ztrsel uzan sırt üstü odaklan illa hareket eder ben 17de hisettm çok gzüel durmuyor şimdi çıkolata ve su iç ayaklarını uzat odaklan hareket eder
doga21 Ztrsel kilo ile alakası olduğunu düşünmüyorum, artık hissetmen lazım hastane sağlık ocagı vs biyere gidin
gazetecianne Ztrsel bağırsak hareketi sandım ben ilk sonra bağırsağım bu kadar önde olmaz demiştim ki benimkiler ikiz 21 de falan hissettim
Ztrsel gazetecianne evet bağırsak hareketiyle de karışabiliyor, pür dikkat izliyorum bakalım ayırt edebilecek miyim diye😊