sinemyilmaz merhaba arkadaşlar istanbul şişlide oturuyorum şimdiye kadar kontrollerime hep etfale gittim fakat hastane taşındığı için artık doğum yada kontrol için hasta kabul etmiyolar başka yere gitmemi söylediler önerebileceğiniz doğru düzgün temiz devlet hastanesi var mı internetten bakıyorum fakat hastanelerin kadın doğum kısmı hakkında yorum bulamadım lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Gizem1504 sinemyilmaz Ben bezmialem vakıf üni. Gideceğim ama özel diye geçiyormuş sanırım aksaray tarafındaki size yakınsa gidin isterseniz
merwerkan1903 sinemyilmaz size en yakin okmeydani eğitim we araştırma hastanesi war ama iyimidir bilemiyorum ama büyük bir hastane
kubranur58 sinemyilmaz kapithane devlet hastanesine bak derim ceyhan yıldız dr un adi bildiğim kadari ile 27t şirintepe şişli arabası beya 27E o hastanenın oraya gidiyor
sinemyilmaz merwerkan1903 okmeydanı çok kötü haldeymiş şuan felaket dolu acilden bile gelenle zor ilgileniyolarmış bütün herkes oraya gidiyor
MasalAlparslanMom sinemyilmaz esenler uzakmı kalıyo kadın doğum üzerine hastane varmış orda arkadaşlarım çok memnun kalmıştı 13. Haftada cinsiyet öğrenen var hatta orda 👼🏼 Bende özelde erken öğrenmiştim de Şişli’de20. Haftada söylemişlerdi
sinemyilmaz MasalAlparslanMom esenler biraz uzak kalıyor evet normal doğum yapacağım için acil bi durumda yetişmem birsz zor
Aybikee sinemyilmaz eğer özel düşünürseniz Türkiye Hastanesi dr. Özgür hanım ı tavsiye ederim. Türkiye hastanesinden memnun kalmayan duymadım